Borduring

Een geborduurd logo oogt chiquer dan een bedrukt logo, en is beter bestand tegen de wasmachine. Bovendien is een borduring meestal mooier op textiel. Op basis van het ontwerp maakt de borduurder een digitale borduurkaart waarop te zien is welke ‘steken’ de borduurmachine gaat maken. Dat kan zowel in 2D als 3D als gecombineerd worden. Doordat de bedrukking lang mooi blijft kiezen veel bedrijven die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan, voor geborduurde bedrijfskleding.

Uv inkt

Eén van de unieke druktechnieken die wij in huis hebben, is die waar we gebruik maken van UV-inkten. Prints kunnen hiermee verkleuren in zonlicht, of ook onder blacklight, en dit geeft een zeer speciaal effect.

Zeefdruk

Zeefdruk is van oudsher de meest gebruikte druktechniek voor textiel en accessoires, zoals tassen. Vooral bij de wat grotere aantallen is dit meestal ook de meest voordelige manier van bedrukking.

Digitaaldruk

Digitaaldruk gebruiken wij voor speciale producties die een scherp fullcolor drukbeeld vragen. Deze techniek kan op zeer veel verschillende artikelen worden toegepast.

Tampondruk

Tampondruk is bij uitstek de gebruikte techniek bij kleinere artikelen. Dit kan zeer gedetailleerd en tot 6 kleuren worden toegepast.

Graveren

Graveren op glaswerk, hout en metaal is een mooie, chique manier om je logo te plaatsen op elk gewenst promotie-artikel. Met deze techniek is het ook heel goed mogelijk om de cadeaus te personaliseren.

Diepdruk

Diepdruk is een grafische druktechniek. Deze techniek kenmerkt zich door het gebruik van een drukplaat waarin kleine verdiepte uitsparingen de inkt vasthouden. Voorbeelden zijn de handmatige etstechniek en droge naald, en de industriële rotogravure.

Dtg print

DTG is een vorm van digitaal printen waar gebruik wordt gemaakt van inkjet technologie met speciale inkten op waterbasis. Met deze techniek kun je direct een logo, afbeelding of tekst in hoge resolutie op verschillende soorten textiel printen. Na het printen wordt de inkt direct opgenomen in de vezels van het shirt en in een warme oven geplaatst. Dat zorgt voor een top kwaliteit waardoor de opdruk niet loslaat, breekt of uitwast.

Puff zeefdruk

Puff zeefdruk is een unieke druktechniek. Deze wordt aangebracht op dezelfde manier als een klassieke druk, maar er wordt gebruik gemaakt van een speciale ‘schuimende’ inkt. Dit geeft de bedrukking een 3D effect. Door dit speciaal effect valt de bedrukking veel meer op.

Sublimatie

Sublimatiedruk is een techniek die gebruikt kan worden om een print als het ware in het oppervlakte van het product te bakken. Wanneer de speciale sublimatie-inkt wordt verhit tot 200 ℃, laat deze los van het printpapier en hecht deze in de coating van bijvoorbeeld de kleding, mok of aluminium plaat. Het resultaat is een levendige full colour print die zowel was- en krasbestendig is.

Transferprint

Transferprint is een techniek waarbij de print eerst op een drager wordt aangebracht. Dit kan door middel van een zeefdruk of digitale print. Daarna wordt deze voorzien van een lijmlaag. Deze techniek zetten we in bij complexe logo’s zoals full colour of met een gedetailleerd verloop.

 

Waterbased screenprint

Inkt op waterbasis is zacht en flexibel op het kledingstuk. Met een dunne inktafzetting die in het shirt trekt in plaats van bovenop de stof te zitten, is het een geweldige keuze voor modeprints en elke klant die een zacht aanvoelende print wil. Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het printen met inkt op waterbasis. Omdat de basis van de inkt water is, print hij het beste op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. De inkt droogt op het scherm en droogt sneller op droge locaties.

Ingekleurde lasergravering

Lasergraveren is een techniek waarbij het ontwerp in het materiaal wordt gegraveerd. Dit gebeurt door middel van een computergestuurde laser die de kleur van het oppervlak van het materiaal verandert. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de soort ondergrond, de sterkte van de laserstraal en de lasermachine zelf

Druktechnieken

Een breed aanbod aan promotie-artikelen vraagt om een breed scala aan druktechnieken.  Alle denkbare druktechnieken hebben wij in huis, en waar mogelijk passen wij deze op aparte manieren toe. Zodat de gekozen merchandise een écht unieke uitstraling krijgt. Ook combineren wij als dat mogelijk is de verschillende technieken, om op die manier een nóg unieker product te creëren.

Voor het bedrukken van textiel gebruiken wij zowel zeefdruk als transferdruk, maar ook borduren behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we nog DTG (Direct to Garment) en DTF (Direct to Foil) aan, en voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde kleding is het nog mogelijk om plotterflexfolie op de kleding te persen. Sublimatieprint passen we toe op polyester (sport-)kleding.

De meeste “kleine” relatiegeschenken en give-aways worden bedrukt middels tampondruk. Maar in sommige gevallen is het juist chiquer om te graveren, of – in geval van fullcolor afbeeldingen – te sublimeren.

Zeefdruk van relatiegeschenken passen we toe, als de bedrukking groter moet zijn dan 7×7 cm. Als een ontwerp daar om vraagt, bedrukken we deze items digitaal. Dit doen we meestal bij fullcolor afbeeldingen en foto’s.

Hele grote objecten voorzien we uiteraard ook wel eens van een bedrukking of ontwerp. Op de flatbedprinter printen we die objecten rechtstreeks, als deze mooi plat zijn. Maar ook als dit niet het geval is, vinden wij vaak wel een oplossing. Bestickering is in dat geval meestal een mooie optie.

Uiteraard hoef je hier niet zelf over na te denken. Op het moment dat wij je aanvraag ontvangen, bepalen wij welke druktechniek we moeten toepassen, of overleggen met de betreffende producent, welke manier het beste kan worden toegepast.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op