Reflecterende prints

Reflecterende textieltransfers bieden een effectieve oplossing voor werkkleding of veiligheidskleding die zichtbaar moet zijn bij lichtreflectie in het donker. Met deze transfers zijn er talloze mogelijkheden: van het aanbrengen van reflecterende banden tot het creëren van logo’s, slogans en meer in reflecterende kwaliteit op de kleding.

Borduren

Een geborduurd logo oogt chiquer dan een bedrukt logo, en is beter bestand tegen de wasmachine. Bovendien is een borduring meestal mooier op textiel. Op basis van het ontwerp maakt de borduurder een digitale borduurkaart waarop te zien is welke ‘steken’ de borduurmachine gaat maken. Dat kan zowel in 2D als 3D als gecombineerd worden. Doordat de bedrukking lang mooi blijft kiezen veel bedrijven die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan, voor geborduurde bedrijfskleding.

Transferdruk

Transferdruk is een techniek waarbij de print eerst op een drager wordt aangebracht. Dit kan door middel van een zeefdruk of digitale print. Daarna wordt deze voorzien van een lijmlaag. Deze techniek zetten we in bij complexe logo’s zoals full colour of met een gedetailleerd verloop.

 

Zeefdrukken

Zeefdruk is van oudsher de meest gebruikte druktechniek voor textiel en accessoires, zoals tassen. Vooral bij de wat grotere aantallen is dit meestal ook de meest voordelige manier van bedrukking.

Digitaaldruk

Digitaaldruk gebruiken wij voor speciale producties die een scherp fullcolor drukbeeld vragen. Deze techniek kan op zeer veel verschillende artikelen worden toegepast.

Tampondruk

Tampondruk is bij uitstek de gebruikte techniek bij kleinere artikelen. Dit kan zeer gedetailleerd en tot 6 kleuren worden toegepast.

Lasergraveren

Graveren op glaswerk, hout en metaal is een mooie, chique manier om je logo te plaatsen op elk gewenst promotie-artikel. Met deze techniek is het ook heel goed mogelijk om de cadeaus te personaliseren.

Diepdruk

Diepdruk is een grafische druktechniek. Deze techniek kenmerkt zich door het gebruik van een drukplaat waarin kleine verdiepte uitsparingen de inkt vasthouden. Voorbeelden zijn de handmatige etstechniek en droge naald, en de industriële rotogravure.

Dtg printing

DTG is een vorm van digitaal printen waar gebruik wordt gemaakt van inkjet technologie met speciale inkten op waterbasis. Met deze techniek kun je direct een logo, afbeelding of tekst in hoge resolutie op verschillende soorten textiel printen. Na het printen wordt de inkt direct opgenomen in de vezels van het shirt en in een warme oven geplaatst. Dat zorgt voor een top kwaliteit waardoor de opdruk niet loslaat, breekt of uitwast.

Puff zeefdruk

Puff zeefdruk is een unieke druktechniek. Deze wordt aangebracht op dezelfde manier als een klassieke druk, maar er wordt gebruik gemaakt van een speciale ‘schuimende’ inkt. Dit geeft de bedrukking een 3D effect. Door dit speciaal effect valt de bedrukking veel meer op.

Sublimatie

Sublimatiedruk is een techniek die gebruikt kan worden om een print als het ware in het oppervlakte van het product te bakken. Wanneer de speciale sublimatie-inkt wordt verhit tot 200 ℃, laat deze los van het printpapier en hecht deze in de coating van bijvoorbeeld de kleding, mok of aluminium plaat. Het resultaat is een levendige full colour print die zowel was- en krasbestendig is.

Waterbased screenprint

Inkt op waterbasis is zacht en flexibel op het kledingstuk. Met een dunne inktafzetting die in het shirt trekt in plaats van bovenop de stof te zitten, is het een geweldige keuze voor modeprints en elke klant die een zacht aanvoelende print wil. Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het printen met inkt op waterbasis. Omdat de basis van de inkt water is, print hij het beste op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. De inkt droogt op het scherm en droogt sneller op droge locaties.

Badges

Ontdek onze uitgebreide collectie badges, ontworpen om een uniek accent toe te voegen aan je kledingstukken. We bieden badges aan in verschillende materialen, waaronder hoogwaardige stoffen, duurzaam vinyl en flexibel siliconen. Deze veelzijdige opties zorgen ervoor dat je altijd de perfecte badge kunt vinden voor jouw behoeften.

Druktechnieken

Onze Uitgebreide Druktechnieken: Voor Unieke Merchandise

Een ruime keuze aan promotie-artikelen vereist een breed scala aan druktechnieken. Wij beschikken over alle denkbare druktechnieken en passen deze indien mogelijk op unieke manieren toe. Dit zorgt ervoor dat de geselecteerde merchandise een werkelijk unieke uitstraling krijgt. Wij combineren zelfs verschillende technieken waar mogelijk om zo nog uniekere producten te creëren.

Voor het bedrukken van textiel hebben wij diverse opties, waaronder zeefdruk, transferdruk, borduren, DTG (Direct to Garment), en DTF (Direct to Foil). Voor gepersonaliseerde kleding bieden we zelfs plotterflexfolie aan. Sublimatieprint passen we toe op polyester (sport-)kleding.

Kleinere relatiegeschenken en give-aways worden vaak bedrukt met tampondruk. In sommige gevallen kan graveren of sublimeren echter een chiquere keuze zijn, met name bij fullcolor afbeeldingen.

Zeefdruk en Digitale Druk

Voor grotere bedrukkingen die groter zijn dan 7×7 cm gebruiken we zeefdruk. In het geval van fullcolor afbeeldingen en foto’s passen we digitale druk toe.

Zelfs grote objecten kunnen wij van een bedrukking voorzien. Als objecten plat zijn, drukken we ze rechtstreeks af met onze flatbedprinter. Als dit niet mogelijk is, zoeken we altijd naar een passende oplossing. Bestickering is vaak een geschikte optie.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om de juiste druktechniek te selecteren op basis van uw aanvraag. Wanneer we uw aanvraag ontvangen, bepalen we welke druktechniek het meest geschikt is, en overleggen indien nodig met de betreffende producent.

Ontdek de Mogelijkheden

Voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte , kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u nieuwsgierig bent naar ons volledige assortiment, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide catalogus.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op