Druktechnieken

 

Een breed aanbod aan promotie-artikelen vraagt om een breed scala aan druktechnieken.  Alle denkbare druktechnieken produceren wij en waar mogelijk passen wij deze op aparte manieren toe. Zodat de gekozen merchandise een écht unieke uitstraling krijgt. Ook combineren wij als dat mogelijk is de verschillende technieken toe.

 

Borduring

Borduring wordt meestal toegepast op caps en beanies. Maar ook op (werk-)kleding die een iets mooiere uitstraling vraagt. Standaard is de platte 2D borduring. In sommige gevallen geven wij de borduring een 3D-effect. En als het écht apart moet combineren wij deze beide. Waardoor het logo een heel mooi ruimtelijk effect krijgt.

Zeefdruk en transfer druktechnieken

Zeefdruk en transferdruk passen we meestal toe bij (bedrijfs-)kleding en accessoires zoals tassen. Beide technieken zijn vergelijkbaar, maar hebben zo ook ieder hun eigen plus- en minpunten. In overleg bepalen wij welke techniek we toepassen bij je bestelling. Zo behalen we niet alleen het mooiste resultaat en blijven we ook binnen het budget .

Gravering

Op zeer veel verschillende items passen we gravering toe. Zoals glazen en metalen objecten, maar ook hout en kunststof. Met deze techniek personaliseren wij óók een hele serie cadeaus. Bijvoorbeeld op naam, zodat het geschenk een echt persoonlijk tintje krijgt.

Digitaal druktechnieken

Digitaaldruk gebruiken we meestal bij complexere  fullcolor afbeeldingen. Deze techniek kan ook op bijna elke ondergrond worden toegepast. Zeer gedetailleerd en in hoge resolutie.

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

Borduring

Caps en beanies maar natuurlijk ook de mooiere (bedrijfs-)kleding voorzien wij het liefst van een borduring. Dat kan zowel in 2D als 3D als gecombineerd.

Uv inkt

Eén van de unieke druktechnieken die wij in huis hebben, is die waar we gebruik maken van UV-inkten. Prints kunnen hiermee verkleuren in zonlicht, of ook onder blacklight, en dit geeft een zeer speciaal effect.

Zeefdruk

Zeefdruk is van oudsher de meest gebruikte druktechniek voor textiel en accessoires, zoals tassen. Vooral bij de wat grotere aantallen is dit meestal ook de meest voordelige manier van bedrukking.

Digitaaldruk

Digitaaldruk gebruiken wij voor speciale producties die een scherp fullcolor drukbeeld vragen. Deze techniek kan op zeer veel verschillende artikelen worden toegepast.

Tampondruk

Tampondruk is bij uitstek de gebruikte techniek bij kleinere artikelen. Dit kan zeer gedetailleerd en tot 6 kleuren worden toegepast.

Graveren

Graveren op glaswerk, hout en metaal is een mooie, chique manier om je logo te plaatsen op elk gewenst promotie-artikel. Met deze techniek is het ook heel goed mogelijk om de cadeaus te personaliseren.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op