Kleding

Medewerkers van een evenement zijn altijd goed herkenbaar in opvallende kleding. Bij ons in vele soorten en maten te verkrijgen.  Met het logo er groot op gedrukt.

T-shirts vanaf € 10,-
Hoodies vanaf € 20,-
Hesjes € 2,50

Polsbandjes

Polsbandjes worden gebruikt voor verschillende doelen; bewijs van betaling of leeftijd, VIP-toegang noem maar. Wij leveren verschillende soorten en kwaliteiten. Allemaal bedrukt in eigen huisstijl natuurlijk. Leverbaar binnen een paar dagen.

Polsbandjes kunnen wij al leveren vanaf € 0,10

Consumptiemuntjes

Consumptiemuntjes komen in verschillende soorten. Wij leveren ze allemaal. Ook binnen een paar dagen als dat moet. Bedrukt met logo van het evenement of een eventuele sponsor.

Consumptiemuntjes kunnen wij al leveren vanaf € 0,01 

Posters

Voor elk evenement moet natuurlijk reclame worden gemaakt. Posters zijn hier bij uitstek een geschikt middel voor. Leverbaar in elk gewenst formaat. Geschikt voor Abri’s, etalages, plakzuilen, etc.

Posters kunnen wij al leveren vanaf € 1,-

Vlaggen

Bijna geen enkel evenement kan tegenwoordig bestaan zonder sponsoren. Vlaggen zijn een uitermate geschikt middel om deze sponsoren te laten zien rondom het terrein.

Vlaggen kunnen wij al leveren vanaf € 10,–

Spandoeken

Spandoeken doen dienst voor vele verschillende doelen rondom een evenement. Bewegwijzering, reclame-uitingen, gewoonweg versiering. De speakerstorens kunnen worden aangekleed met speakerdoeken. Het podium voorzien van een backdrop. Elk formaat is mogelijk in verschillende doeksoorten en binnen een paar dagen geleverd.

Spandoeken vanaf € 16,- p/m2
Speakerdoeken € 20,– p/m2
Podium backdrop € 16,– p/m2
Dranghekdoeken € 20,–

Bekerhouders of bierdragers

Een handig item voor de bezoekers van het evenement en een mooie reclamedrager voor eventuele sponsoren. De bierdrager. Wij leveren verschillende soorten ook herbruikbare en opklapbare. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook handig om je zak te steken.

Bierdragers kunnen wij al leveren vanaf € 0,50

Band en event merchandise

Een mooie aanvulling op de inkomsten rondom een evenement is natuurlijk de merchandise er omheen. Niet alleen voor de optredende artiesten, maar ook van het evenement zelf kunnen wij mooie en leuke merchandise ontwikkelen en produceren. Van petjes tot herbruikbare drinkbekers.

Petjes vanaf € 5,-
Bekers vanaf € 0,25
Zonnebrand vanaf € 2,-
Brillen vanaf € 2,-

Bierviltjes

Bierviltjes liggen bij elk denkbaar evenement en feest op tafel. Uitermate geschikt als drager van een boodschap, of het logo van een sponsor, of beide natuurlijk!

Bierviltjes kunnen wij leveren vanaf € 0,01

Festivals en evenementen

Ieder seizoen bruist van festivals en evenementen, variërend van boeiende sportwedstrijden tot grootschalige muziek- en culinaire festivals. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan producten dat niet alleen bijdraagt aan de promotie van deze evenementen, maar ook extra inkomsten genereert. Bovendien bieden we mogelijkheden om de locatie en medewerkers op een stijlvolle manier aan te kleden.

Functionele Event Merchandise: Ontwerp, Productie en Verkoop

Onze diensten omvatten het complete proces van ontwerpen, produceren en verkopen van band- en eventmerchandise. Denk hierbij aan posters, vlaggen, T-shirts, hoodies, hesjes, petjes, consumptiemuntjes en podium backdrops. Al deze items worden op maat ontwikkeld met korte levertijden en scherpe prijzen. Op deze manier voorzien we jouw event snel en kostenefficiënt van de juiste uitstraling.

Feestartikelen en Disposables op festivals en evenementen

Naast functionele items bieden we diverse feestartikelen, zoals bedrukte T-shirts met eigen teksten, waaiers, stropdassen, sombrero’s, hoeden, petten en bierviltjes. Daarnaast leveren we gebruiksartikelen en disposables voor eten en drinken, inclusief bierdragers, dranghekdoeken en speakerdoeken.

Geef jouw evenement de uitstraling die het verdient met producten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook snel en kostenefficiënt verkrijgbaar zijn. Wij begrijpen de waarde van flexibiliteit en snelheid in de evenementenwereld.

Ontvang Snel Een Offerte: Maak Jouw Event Onvergetelijk

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden in onze catalogus en vraag eenvoudig een offerte aan voor producten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar merchandise of functionele items, wij staan klaar om samen met jou de ideale sfeer te creëren en jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem de regie in handen en maak van jouw event een ware beleving!

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op