Waarom reflecterende prints? 

Reflecterende prints zijn een onmisbaar onderdeel geworden van bouwkleding en veiligheidsvesten. Met name voor werknemers die hun taken uitvoeren in omgevingen met verhoogde risico’s, zoals bouwplaatsen en wegenwerken. In dergelijke omstandigheden is het essentieel dat personeel goed zichtbaar is. Vooral bij weinig licht of ’s nachts, om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Reflecterende prints dragen bij aan deze zichtbaarheid door externe lichtbronnen, zoals koplampen van voertuigen, te reflecteren. Waardoor de drager beter opgemerkt kan worden door medewerkers en voertuigen in de omgeving.

Naast hun cruciale rol in de bouwsector, vinden reflecterende prints ook hun weg naar diverse sportieve toepassingen. Zo worden ze vaak toegepast op sportkleding, waaronder drifit-t-shirts, trainingskleding, en schoenen, om sporters zichtbaar te houden tijdens avondtrainingen of outdooractiviteiten in het donker. Door het dragen van kleding met reflecterende prints kunnen sporters profiteren van een verhoogde veiligheid, doordat ze beter opvallen voor andere weggebruikers en fietsers in het donker. Wat het risico op ongelukken vermindert.

Veiligheid

Reflecterende prints gebruiken we ook op recreatieve uitrusting, zoals fietskleding en accessoires, en zelfs op boten. Dit helpt niet alleen bij het vergroten van de zichtbaarheid van individuen in het donker. Maar draagt ook bij aan een algemene verhoging van de veiligheid op de weg, waterwegen en andere outdoorlocaties.

Kortom, reflecterende prints zijn veel meer dan alleen een modieuze toevoeging aan kledingstukken en uitrusting. Ze spelen een essentiële rol in het bevorderen van de veiligheid en het beschermen van individuen, of ze nu aan het werk zijn op een bouwplaats, trainen in het donker, of genieten van outdooractiviteiten in de avonduren.

Bovendien, voor diegenen die graag zichtbaar willen zijn in het donker zonder de traditionele ‘high visibility’ kleding te dragen, bieden wij nu ook prachtige en unieke kledingstukken aan, die kunnen worden voorzien van een reflecterende bedrukking. Deze kleding combineert stijl en veiligheid, waardoor individuen zich comfortabel en modieus kunnen voelen terwijl ze toch profiteren van de voordelen van verbeterde zichtbaarheid in het donker. Met onze reflecterende prints wordt het gemakkelijker dan ooit om uw eigen unieke stijl te laten zien, terwijl u tegelijkertijd uw veiligheid op de weg of op de werkplek vergroot. Benieuwd naar onze collectie? Bezoek onze showroom om onze kledingstukken in levenden lijve te bekijken! Of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op