Teamkleding

Of je nu deel uitmaakt van een rugby-, schaats-, voetbal-, fiets- of padelclub, bij Eigenlabel Merchandise leveren we op maat gemaakte sportkleding naar jouw wens. Van unieke ontwerpen voor kleine aantallen tot uitgebreide teamorders, wij bieden flexibiliteit en kwaliteit. Omdat elk project uniek is, verstrekken we graag een vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw specificaties. We werken samen met top drukkers en borduurders om kwaliteit te garanderen.

Tassen

Voor verschillende sporten hebben wij een breed assortiment tassen. Denk hierbij aan een grote sporttas, waarin je alle spullen kan vervoeren. Maar we leveren vaak ook een handig welkomstpakketje in een klein rugzakje. Tegenwoordig verkopen wij ook padel tassen. Deze prachtige tas hebben wij ontwikkeld en geheel custom laten produceren in één van onze gespecialiseerde fabrieken. De aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren zijn bepalend voor de prijs.  Daarom doen wij u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project.

Rugzakje vanaf € 2,-
Sporttassen € 5,-
Padeltas € 20,-

Handdoeken

Voor alle sporten leveren wij handdoeken in hoogwaardige en zware kwaliteit badstof. Deze handdoeken zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar, zodat het altijd bij uw huisstijl kleuren past. Ze  zijn in verschillende technieken te bedrukken, denk hierbij aan:

* Borduren
* Sublimatie
* Jaquard geweven
* All over print

Handdoeken zijn al leverbaar vanaf € 5,-

Benieuwd welke maten en kleuren er zijn? Kijk in onze catalogus voor meer informatie!

Bidons

Een bidon is een duurzaam relatiegeschenk dat altijd van pas komt. De ontvanger zal er dankbaar keer op keer gebruik van maken.  Ook zeer geschikt om inzetten voor uw bedrijf als reclamemiddel. Aan een sportieve relatie schenkt u een bedrukte bidon maar een goedkoop en simpel exemplaar kunt u ook in grote getale bestellen en ter promotie uitdelen op een (sportief) evenement.  De bidon kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en deze zal op het evenement door velen worden gezien. Een bidon kunnen wij leveren in verschillende maten en zijn al leverbaar vanaf € 2,- inclusief bedrukking

Bidons vanaf € 2,-

Gebreide sjaals en Mutsen

Gebreide sjaals en mutsen worden veel gedragen tijdens het koude winterweer. Gemaakt van 100% acryl materiaal van hoge kwaliteit. Deze gebreide sjaals kun je zelf of door ons laten ontwerpen. Je kiest de afmetingen, de kleur en de fransjes (optioneel). De gebreide sjaal of muts worden voorzien van een jacquard verweven opdruk en eventueel kan ook een borduring of patch worden aangebracht.

Gebreide sjaal vanaf € 4.50 inclusief borduring
Gebreide mutsen vanaf € 5,- inclusief borduring

Trofeeën en medailles

Of het nu gaat om een kleine lokale wedstrijd of een groot nationaal evenement, een medaille of trofee zijn de perfecte prijzen om tijdens een evenementen of sportwedstrijd uit te reiken. Deze prijzen zijn niet alleen perfect om weg te geven aan de winnaar of de tweede plaats, maar aan iedereen die meedoet.
Voor een gepersonaliseerde sportprijs is het mogelijk om de medaille of trofee te voorzien van een sportafbeelding, logo en halslint.

Trofeeën vanaf € 10,-
Medailles vanaf € 2,50
Vaantjes vanaf € 0,75

Overige merchandise

Voor de sportscholen hebben wij veel verschillende artikelen die gebruikt kunnen worden door de leden, maar ook ter promotie van het merk. Denk bijvoorbeeld aan een handig welkomstpakketje voor nieuwe leden, met een leuk presentje erin. Of een yogamat met het logo van de sportschool erop.

Ballen vanaf € 5,-
Frisbee vanaf € 2,-
Yogamat vanaf € 15,-

Sportscholen en sportclubs

Merchandise voor Sportscholen en Sportclubs

In de dynamische wereld van sportscholen en sportclubs onderscheiden toonaangevende sporters zich door meer dan alleen prestaties. Ze hebben ook een herkenbare identiteit. Het belang van kwalitatieve, gepersonaliseerde merchandise kan hierbij niet worden onderschat. Niet alleen bevordert het de teamgeest, maar ook biedt het leden de mogelijkheid hun trots en loyaliteit uit te dragen. Elke keer dat ze hun sportkleding aantrekken of een koffiemok met het clublogo gebruiken.

Het Belang van Goede Merchandise voor sportscholen en sportclubs

Ten eerste, in een tijd waar sporters keuze hebben uit talloze sportscholen en sportclubs, helpt merchandise bij het creëren van een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Daarnaast, in een tijdperk waar branding cruciaal is, biedt goede merchandise een voortdurende marketingkans. Denk aan een sporter die zijn of haar sporttas draagt in het openbaar vervoer.  Of een team dat op een buitenlocatie traint in herkenbare kleding.

Ons Uitgebreide Aanbod

Bij Eigenlabel Merchandise begrijpen we deze behoeften volledig. Dus, of je nu op zoek bent naar basiskleding zoals polo’s en trainingspakken. Of specifieke items zoals medailles voor toernooiwinnaars, wij hebben je gedekt. Verder gaan we voorbij de basis: van koffiemokken voor in de kantine tot vlaggen die trots wapperen bij elke thuiswedstrijd. Onze merchandise vertelt jouw verhaal.

Voor de clubs en sportscholen die echt een statement willen maken, bieden we zelfs op maat gemaakte muurdecoraties, room dividers en volledige aankleding voor speciale evenementen. Stel je voor een in het oog springende stand tijdens een lokale sportbeurs, volledig uitgerust in jouw kleuren en logo. Dat trekt niet alleen de aandacht, maar het versterkt ook je merk.

Samenwerken met Eigenlabel Merchandise

Tot slot, als je jouw sportschool of sportclub naar een hoger niveau wilt tillen, nodigen we je uit om met ons samen te werken. Onze ervaring in de branche, gecombineerd met een ongeëvenaard productaanbod, zorgt ervoor dat we elke keer weer leveren.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op