Kleding

Merchandise is natuurlijk een belangrijke bron van inkomsten voor artiesten en bands. Daarnaast is het ook goede reclame voor hun muziek. Mensen die in kleding lopen van hun favoriete artiesten, komen dagelijks weer andere mensen tegen die misschien nog nooit van je gehoord hebben. Zij leggen het eerste contact zonder dat jij als artiest daar iets voor hoeft te doen. Het versterkt de band met je fans.

T-shirt vanaf € 10,-
Hoodie vanaf € 20,-

Petten en brillen

Op feesten en festivals wil iedereen zich het liefst (ver-)kleden in de sfeer van het betreffende thema, of in de stijl van hun favoriete artiest of band. (Zonne-)brillen, haarlinten, hoedjes, caps zijn mooi te voorzien van naam en logo en uiteraard bij ons te bestellen.

Caps vanaf € 5,-
Hoedjes vanaf € 5,-
Brillen vanaf € 2,-
Polsbandjes vanaf € 0,10

Overige merchandise

Ook voor overige merchandise kunt u bij ons terecht, je kunt het zo gek niet bedenken of er valt merchandise van te maken. U kunt voor inspiratie natuurlijk altijd even langskomen in onze showroom.

Kussens vanaf € 5,-
Tassen vanaf € 2,50
Handdoeken vanaf € 5,–

Artiesten – bands en influencers

Wij ontwerpen op aanvraag van managementbureaus diverse merchandise-artikelen. Of je nu handdoeken, sjaals, kleding, petjes, mokken, stickers, sierkussens, pennen of meer nodig hebt, ons assortiment heeft het allemaal. Merchandise is niet alleen promotie; het is essentieel voor het versterken van de bandbranding.

Op maat gemaakte merchandise helpt niet alleen een blijvende connectie met je achterban te behouden, maar toont ook aan dat je relevant blijft in de ogen van je fans. Van handdoeken tot kleding en petjes tot sierkussens, wij zetten vrijwel elk idee om in tastbare merchandise.

Feesten en Festivals voor artiesten, bands en influencers

Voor feesten en festivals gaan we verder dan standaard merchandise. Wij creëren unieke items die perfect aansluiten bij de sfeer en stijl van de artiest of band. Of het nu opvallende handdoeken, trendy kleding, hippe petjes of creatieve goodies zijn, onze merchandise ademt de unieke vibe van jouw evenement.

Wij begrijpen dat festivals hectisch kunnen zijn. Daarom nemen wij, indien gewenst, de volledige distributie en fulfilment voor onze rekening. Artiesten kunnen zich ongestoord richten op hun creatieve proces, wetende dat hun fans toegang hebben tot hoogwaardige merchandise. Die naadloos past bij de festivalsfeer.

Merchandise reikt verder dan promotie. Het smeedt een diepe emotionele band tussen artiesten en hun publiek. Fans tonen niet alleen steun en toewijding, maar dragen ook trots unieke items die een directe connectie hebben met hun favoriete artiest.

Van Festival naar Fan: Draagbare Herinneringen

Onze op maat gemaakte merchandise wordt een verlengstuk van de festivalervaring. Of het nu gaat om een zachte sjaal die de warmte van een onvergetelijk optreden vastlegt of een mok die herinnert aan de energieke festivalvibes, onze items worden geliefde relikwieën die fans koesteren.

Voor een diepere connectie met jouw publiek en een stressvrije festivalervaring, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Of je nu op zoek bent naar opvallende merchandise-ideeën of de volledige logistiek uit handen wilt geven, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Ontdek onze creatieve wereld en geef jouw festivalmerchandise een unieke en onvergetelijke touch.

Neem Contact Op voor Een Unieke Merchandise-ervaring

Voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze catalogus en ontdek hoe wij met op maat gemaakte merchandise jouw merk versterken en de connectie met jouw fans verdiepen. Boost jouw brand met onze unieke creaties.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op