Ontdek de Duurzame Kracht van Borduren

Borduren staat bekend als een uiterst duurzame techniek om ontwerpen en bedrijfslogo’s op een unieke manier tot leven te brengen, waardoor kleding een extra vleugje uitstraling krijgt. Of het nu gaat om verfijnde handdoekborduursels, logo’s op polo’s, sweaters, jassen of zelfs hoogwaardige borduringen op snapback petten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Geschikt Textiel voor Borduren

Hoewel de meeste reguliere kleding geschikt is voor borduren vanwege de mogelijkheid om het textiel in te ringen, zijn materiaal en plaatsing van cruciaal belang. Dunne stoffen, zoals die van T-shirts, kunnen kwetsbaarder zijn voor borduren en vereisen zorgvuldige afweging. Factoren zoals de grootte en complexiteit van uw ontwerp, het materiaal van het product en de positie waarop de borduring op het textiel geplaatst wordt, bepalen de geschiktheid ervan.

Betaalbare Prijsbepaling

Verschillende factoren bepalen de prijzen voor borduren. Waaronder het formaat van het ontwerp, het aantal steken en het aantal items dat u bestelt. Om te kunnen borduren, wordt eerst een borduurprogramma van uw ontwerp gemaakt, wat een eenmalige kost met zich meebrengt. De kosten hiervoor bedragen € 65,- per logo. Voor herhaalde bestellingen van hetzelfde logo  betaalt u slechts € 22,50,- aan instelkosten (exclusief BTW) indien minder dan 20 stuks. Indien méér betaald u geen HH-instelkosten.

Extra Opties en Diensten

Naast standaardborduringen zijn er vaak extra opties beschikbaar, zoals 3D-borduren (ook bekend als high-build), waarvoor een toeslag geldt. We beoordelen aan de hand van uw ontwerp of dit geschikt is voor deze techniek. Kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs van de borduring.

Als u wilt weten of uw ontwerp geschikt is voor borduren, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken, waar we graag voorbeelden van onze producten tonen. Zodat u ze kunt bekijken, aanraken en zelfs passen. Samen kunnen we dan de beste keuze maken die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op