Custom-made.

Onze grootste specialiteit is het custom-made produceren van elk gewenst artikel. In relatief lage aantallen. Van kleding tot voetballen, van speelgoed tot tassen; wat u bedenkt kunnen wij maken!

De meeste merchandise en promotie-artikelen worden standaard geleverd uit een catalogus, met een bedrukking of gravering op een standaard positie. Maar om meer op te vallen, is het natuurlijk belangrijk dat uw product direct in het oog springt, écht uniek is, en dat kan vaak niet met standaard druktechnieken op bestaande artikelen. Daarvoor moeten we een product echt vanaf de basis opbouwen. En dat kan natuurlijk alleen bij op maat gemaakte producties.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan all-over bedrukte sportkleding. Of sleutelhangers in een volledig unieke driedimensionale vorm. Boodschappentassen, reistassen en rugtassen in uw eigen huisstijl. Voetbal of gebreide sjaal met groot logo en in de eigen clubkleuren. Maar ook een dubbelzijdig bedrukte paraplu. Of een bamboe cocktailprikker.

Door onze jarenlange ervaring in de branche, en ons zeer uitgebreide netwerk van fabrikanten over de hele wereld, is geen enkele aanvraag gek genoeg. Met gepaste trots kunnen wij beweren, dat we nog nooit “nee” hebben hoeven zeggen tegen een project. Wat meestal begint als een idee aan een vergadertafel, kunnen wij vaak uitwerken tot een uniek product. Van slechts enkele stuks, met de hand geproduceerd bij de vakman om de hoek, tot containers vol, vanuit een fabriek in het Verre Oosten. Naar wens passend in elk budget, al dan niet volledig duurzaam geproduceerd en vervoerd.

Dus maatwerk en klantspecifieke designs vragen om gespecialiseerde aanpak, en dat is precies wat wij u bieden.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

 

Custom-made

Echt unieke merchandise vraagt om custom productie. Onze specialiteit is het realiseren van maatwerk, al vanaf relatief lage aantallen.

Sleutelhangers

Wil je een uniek cadeautje ontwerpen voor je personeel of relaties? Personaliseer een sleutelhanger in de vorm van je eigen logo. Of het nu een logo is van een fiets,  een beer of iets anders dat te maken heeft met de zaak, met deze sleutelhangers heb je snel de juiste sleutelbos te pakken. We hebben keuze uit verschillende materialen.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op