Wat bieden wij?

Wat bieden wij? Sinds onze oprichting mocht Eigenlabel Merchandise haar ziel leggen in een ongekend aantal promoties en producten. Klanten waarderen onze eerlijkheid, veelzijdigheid en scherpe prijzen. En dat al meer dan 20 jaar. Voor wie wil zijn zowel onbedrukte- als bedrukte artikelen soms al vanaf hele lage aantallen te bestellen. Meer dan 50.000 verschillende items kunnen uit voorraad worden geleverd, maar onze grootste kracht ligt in het ontwikkelen en produceren van custom made items. Die volledig naar eigen wens en ontwerp gemaakt worden in één van onze fabrieken. Dit maakt onze merchandise perfect inzetbaar als promotieartikel en give-aways voor klanten uit vrijwel iedere branche.

Onze doelgroep bestaat niet alleen uit bedrijven, maar ook sportclubs, verenigingen, non-profit organisaties, artiesten, bands en influencers kunnen bij ons terecht. Van een éénmalig actie T-shirt tot een volledige merchandise-lijn. Van ontwerp tot productie, tot en met de mogelijkheid van distributie en fulfilment. Alles binnen de wensen en het budget van de klant.

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan en voor ideeën en inspiratie neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

Relatiepakketten

Relatiepakketten zijn in alle soorten en maten te koop, maar Eigenlabel Merchandise doet het natuurlijk nét even anders als alle anderen. Wij stellen altijd de vragen; wat is je budget en aan wie ga je het pakket uitdelen?

Artiesten, bands en influencers

Vaak in opdracht van het managementbureaus bedenken, ontwerpen en leveren wij handdoeken • sjaals • kleding • petjes• mokken • stickers • sierkussens • pennen en nog veel meer.

Sport

Al vele jaren voorzien wij sportclubs van reguliere merchandise zoals vaantjes, mokken en pennen. Daarnaast leveren wij ook (sport)tassen • spandoeken • stickers • reclameborden • parasols • deurmatten en vlaggen in alle soorten en maten.

Bedrijven

Wij verzorgen de volledige uitstraling  voor álle bedrijven. Van éénmanszaak tot multinational. Altijd authentiek en met een persoonlijke touch. We ontwikkelen en leveren unieke relatiegeschenken, promotie- en reclame-artikelen en bedrijfskleding.  Die we uiteraard voorzien van een bedrukking – borduring of gravering met logo.

Bedrijfskleding

Werkkleding moet onderscheidend, comfortabel, functioneel maar óók mooi zijn. Eigenlabel Merchandise heeft haar wortels in de kledingbranche en levert al tientallen jaren maatwerk bedrukte bedrijfskleding aan alle denkbare branches.

Marketingbureaus

Vooral in de marketing is iedereen op zoek naar het gouden ei. Maak je campagne daarom écht opvallend met unieke give aways en/of samples die jouw doelgroep in de kern raken.

Binnen-en buitenreclame

Alle bedrijven, sportclubs en overige organisaties maken gebruik van binnen- en buitenreclame. Denk aan belettering van gevel en wagenpark, maar ook reclameborden, vlaggen en banners op de bouwplaats en langs de sportvelden. Bewegwijzering in en om het pand. Stickers, folders en flyers. Alles met uw logo, voor betere zichtbaarheid en vindbaarheid.

Non-profit organisaties

De meeste non-profit organisaties moeten veel moeite doen voor leden- en fondsenwerving, of misschien zelfs wel om stemmen of zieltjes te winnen. Wij bieden daarvoor een breed scala promotie-artikelen, om uit te delen of misschien wel te verkopen. Omdat deze organisaties ook vaak met een beperkt budget te maken hebben, bieden wij natuurlijk ook zeer veel artikelen aan tegen bodemprijzen. Dit allemaal te bedrukken met een eigen logo of dat van één of meerdere sponsoren.

Duurzaam

Wij bieden een breed scala duurzame producten, die uw merken kunnen promoten. Kleding en tassen van biologisch katoen of gerecycled polyester, maar bijvoorbeeld ook pennen van volledig herbruikbare kunststoffen, of op basis van suikerriet. Bij het drukken wordt gebruik gemaakt van watergedragen inkten, en de verpakkingsmaterialen zijn herbruikbaar.

Druktechnieken

Omdat wij zo’n breed skala aan verschillende producten bieden, hebben wij ook een divers aantal verschillende druktechnieken in huis. Digitaaldruk, lasergravering, tampondruk, zeefdruk, transferdruk, UV-print, noem maar op.

Festivals en evenementen

Wij verzorgen de volledige aankleding voor alle festivals en evenementen. Vlaggen, spandoeken, posters, maar ook kleding voor de medewerkers, polsbandjes en consumptiemuntjes.

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op