Relatiepakketten

Relatiepakketten zijn in alle soorten en maten te koop, maar Eigenlabel Merchandise doet het natuurlijk nét even anders als alle anderen. Wij stellen altijd de vragen; wat is je budget en aan wie ga je het pakket uitdelen? Een relatiepakket is al verkrijgbaar vanaf € 20.-

 

(Werk)kleding

Werkkleding moet onderscheidend, comfortabel, functioneel maar óók mooi zijn. Eigenlabel Merchandise heeft haar wortels in de kledingbranche en levert al tientallen jaren maatwerk bedrukte bedrijfskleding aan alle denkbare branches.

De prijs is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals kwaliteit en de manier van bedrukking. Wij kunnen t-shirts al leveren vanaf € 10,- p.st. en sweaters vanaf € 20,- p.st. inclusief bedrukking.

 

Reisaccessoires

Maak je reis compleet met onze selectie reisaccessoires. Van slimme koffertrackers tot handige reispakketten, wij bieden alles voor een zorgeloze reiservaring. Bescherm je bagage, houd je persoonlijke gegevens veilig en geniet van elk moment onderweg met onze hoogwaardige producten.

Binnen-en buitenreclame

Alle bedrijven, sportclubs en overige organisaties maken gebruik van binnen- en buitenreclame. Denk aan belettering van gevel en wagenpark, maar ook reclameborden, vlaggen en banners op de bouwplaats en langs de sportvelden. Bewegwijzering in en om het pand. Stickers, folders en flyers. Alles met uw logo, voor betere zichtbaarheid en vindbaarheid.

Eet- en Drinkgerei

De overheid wil het gebruik van wegwerpbekertjes en -flesjes drastisch terugdringen. Eén van de oplossingen hiervoor kan zijn, deze te vervangen door kopjes, mokken en drinkglazen te gaan gebruiken bij de koffie- drank-automaten en in de bedrijfskantine.

Wij hebben een zeer breed assortiment koffiemokken, drinkglazen en herbruikbare drinkbekers, uiteraard allemaal te voorzien van naam of logo. Desgewenst zelfs te personaliseren, zodat eenieder elke keer zijn eigen mok of glas kan gebruiken, en daardoor ook zelf verantwoordelijk gehouden kan worden voor het opruimen en afwassen daarvan.

Duurzame producten

Wij bieden een breed scala duurzame producten, die uw merken kunnen promoten. Kleding en tassen van biologisch katoen of gerecycled polyester, maar bijvoorbeeld ook pennen van volledig herbruikbare kunststoffen, of op basis van suikerriet. Bij het drukken wordt gebruik gemaakt van watergedragen inkten, en de verpakkingsmaterialen zijn herbruikbaar.

Druktechnieken

Omdat wij zo’n breed scala aan verschillende producten bieden, hebben wij ook een divers aantal verschillende druktechnieken in huis. Digitaaldruk, lasergravering, tampondruk, zeefdruk, transferdruk of UV-print.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij? Sinds onze oprichting mocht Eigenlabel Merchandise haar ziel leggen in een ongekend aantal promoties en producten. Klanten waarderen onze eerlijkheid, veelzijdigheid en scherpe prijzen. En dat al meer dan 20 jaar. Voor wie wil zijn zowel onbedrukte- als bedrukte artikelen soms al vanaf hele lage aantallen te bestellen. Meer dan 50.000 verschillende items kunnen uit voorraad worden geleverd, maar onze grootste kracht ligt in het ontwikkelen en produceren van custom made items. Die volledig naar eigen wens en ontwerp gemaakt worden in één van onze fabrieken. Dit maakt onze merchandise perfect inzetbaar als promotieartikel en give-aways voor klanten uit vrijwel iedere branche.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op