Ontdek de Voordelen van Transferdruk

Transferdruk biedt een veelzijdige en effectieve techniek voor het bedrukken van diverse textielsoorten, waaronder sportkleding, horeca schorten en bedrijfskleding. Deze methode maakt gebruik van transfers, die afbeeldingen, logo’s, namen of rugnummers nauwkeurig op het textiel overbrengen.

Gewone transfers worden vaak gebruikt voor verschillende toepassingen, variërend van kledingdecoratie tot het aanbrengen van logo’s op verschillende oppervlakken. Wat ze onderscheidt, is hun watergedragen samenstelling, waardoor ze duurzamer en milieuvriendelijker zijn dan traditionele oplosmiddelgebonden transfers. Deze watergedragen formule maakt ze niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veiliger voor gebruik en minder schadelijk voor de gezondheid van degenen die ermee werken. Bovendien bieden ze een mooi, strak dekkend resultaat, waardoor ze een populaire keuze zijn voor allerlei projecten.

Full Color DTF Transfers

Een populaire variant van transferdruk zijn de Full Color DTF (Direct to Film) transfers. Het ontwerp printen we hierbij rechtstreeks op een drager, wat resulteert in afbeeldingen van hoge kwaliteit met heldere kleuren en scherpe details. Deze techniek is ideaal voor het personaliseren van kledingstukken met complexe ontwerpen, zoals foto’s, veelkleurige logo’s of gedetailleerde afbeeldingen. Bovendien bieden Full Color DTF transfers een uitstekende duurzaamheid en wasbestendigheid.

Textieltransfers voor Intensief Gebruik

Voor kleding die aan zware omstandigheden wordt blootgesteld, zoals horecaschorten die regelmatig in de kookwas belanden, zijn speciale textieltransfers beschikbaar. Deze transfers worden zorgvuldig geselecteerd en aangepast aan het type textiel en de specifieke toepassing. Hierdoor bieden ze een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Voordelen van Transferdruk

Transferdruk biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere druktechnieken. Het maakt het mogelijk om gedetailleerde afbeeldingen en complexe ontwerpen met meerdere kleuren nauwkeurig op textiel over te brengen. Transferdruk is bovendien flexibel en kan op vrijwel alle textielsoorten worden toegepast, van katoen tot polyester. Dankzij de veelzijdigheid en duurzaamheid van deze techniek is het een populaire keuze voor gepersonaliseerde kleding en bedrijfskleding.

Ontdek Meer en Plan een Bezoek

Benieuwd naar de mogelijkheden van transferdruk voor uw specifieke behoeften? Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of plan een bezoek aan onze showroom, waar we u graag voorbeelden tonen en adviseren over de beste oplossingen voor uw projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op