Bedrijfskleding

Werkkleding bedrukken zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Ook zorg je met het dragen ervan voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte werkkleding hét visitekaartje van je bedrijf. De prijs is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren  Daarom maken wij graag vrijblijvend een  prijsopgaaf.

Huisstijl drukwerk

Wij ontwerpen, drukken en bewaken alles rondom uw huisstijl. Folders, flyers, visitekaartjes, maar ook alle overige drukwerk en gebruiksvoorwerpen die aan bepaalde uitstraling moeten voldoen.

Visitekaartjes vanaf € 0,01
Notitieblokken vanaf € 0,40
Menukaart vanaf € 3,-
Posters vanaf € 1,-
Placemats vanaf € 0,50

Stickers

Stickers worden voor vele verschillende doelen gebruikt. Om die reden hebben wij ook vele verschillende kwaliteiten leverbaar. Losse stickers, raamsticksers, op vel of op rol, beschrijfbaar of watervast. Als het moet plakken, kunnen wij het produceren.

Stickers op rol vanaf € 0,01
Stickers op vel vanaf € 0,01
Raamstickers vanaf € 10,– p/m2

Glas- en aardewerk

Een mooi gedekte tafel is niet compleet zonder glazen en servies met uw eigen logo. Borden, kop en schotels, wijn- en bierglazen, theeglazen; allen te voorzien van uw logo middels lasergravering of bedrukking. Uiteraard vaatwasmachinebestendig. Van enkele stuks tot vele duizenden.

Wijnglas gegraveerd vanaf € 5,-
Bierglas gegraveerd vanaf € 3,–

Disposables

Disposables zijn onmisbaar voor elk restaurant of café. Bedruk ze met het logo van je bedrijf. Bedrukte bestekzakjes, servetten, bierviltjes, onderzetters, suikerzakjes, koffiebekers,  zijn ook een handig marketingmiddel om je bedrijf te promoten. Om duurzaam om te gaan met de groeiende afvalberg, hebben wij uiteraard ook veel herbruikbare oplossingen voor eerdergenoemde artikelen.

Bestekzakjes vanaf € 0,15
Servetten vanaf € 0,01

Tassen

Tassen zijn niet alleen handig om iets in te vervoeren, maar uiteraard ook hele geschikte reclamedragers. Omdat iedereen tegenwoordig zijn best doet om het plastic-afval terug te dringen, hebben wij hier ook hele duurzame oplossingen voor.

Biologisch katoen vanaf € 1,-
Gerecycled polyester vanaf € 1,-
Custom made vanaf € 4,-

Horeca en versbranche

Voor horeca en versbranche verzorgen wij de volledige uitstraling. Van sportkantine tot sterrenrestaurant, van de kruidenier om de hoek tot hele supermarktketens. Altijd authentiek en met een persoonlijke touch. We ontwikkelen en leveren unieke (bedrijfs-)kleding, allerhande gebruiksvoorwerpen, binnen- en buitenreclame, huisstijl drukwerk, disposables, glas- en aardewerk, bierviltjes en onderzetters, tassen en andere verpakkingsmaterialen, noem alles maar op.

Die artikelen voorzien wij uiteraard naar wens van een bedrukking, borduring of gravering met logo. Perfect inzetbaar als promotie. Maar natuurlijk ook voor gebruik binnen het bedrijf. Een unieke uitstraling en herkenbaarheid is van groot belang voor uw klantenbinding. U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!

Om duurzaam om te gaan met de groeiende afvalberg, hebben wij uiteraard ook veel herbruikbare oplossingen voor eerdergenoemde artikelen.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op