Bedrijfskleding

Werkkleding bedrukken zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Ook zorg je met het dragen ervan voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte werkkleding hét visitekaartje van je bedrijf. De prijs is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren  Daarom maken wij graag vrijblijvend een  prijsopgaaf.

Menukaarten en menuboeken

Of je nu een restaurant, café, hotel of cateringbedrijf bent, wij begrijpen het belang van een aantrekkelijk en functioneel menuontwerp dat de essentie van je merk weerspiegelt. Onze menuboeken en menukaarten worden volledig op maat gemaakt, passend bij jouw unieke stijl en merkimago. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zorgen we voor visueel aantrekkelijke, duurzame en praktische menu’s. Van kleine aantallen tot grotere bestellingen, we bieden flexibele opties die aan jouw behoeften voldoen.

Glas- en aardewerk

Een mooi gedekte tafel is niet compleet zonder glazen en servies met uw eigen logo. Borden, kop en schotels, wijn- en bierglazen, theeglazen; allen te voorzien van uw logo middels lasergravering of bedrukking. Uiteraard vaatwasmachinebestendig. Van enkele stuks tot vele duizenden.

Wijnglas gegraveerd vanaf € 5,-
Bierglas gegraveerd vanaf € 3,–

Huisstijl drukwerk

Wij ontwerpen, drukken en bewaken alles rondom uw huisstijl. Folders, flyers, visitekaartjes, maar ook alle overige drukwerk en gebruiksvoorwerpen die aan bepaalde uitstraling moeten voldoen.

Visitekaartjes vanaf € 0,01
Notitieblokken vanaf € 0,40
Menukaart vanaf € 3,-
Posters vanaf € 1,-
Placemats vanaf € 0,50

Stickers

Stickers worden voor vele verschillende doelen gebruikt. Om die reden hebben wij ook vele verschillende kwaliteiten leverbaar. Losse stickers, raamsticksers, op vel of op rol, beschrijfbaar of watervast. Als het moet plakken, kunnen wij het produceren.

Stickers op rol vanaf € 0,01
Stickers op vel vanaf € 0,01
Raamstickers vanaf € 10,– p/m2

Onbreekbare glazen

Ontdek onze onbreekbare glazen, ideaal voor horeca-evenementen en terrassen. Van bierglazen tot cocktailglazen, geniet van elegantie zonder zorgen om breuk. Personaliseerbaar met bedrukking voor een unieke touch.

 

Disposables

Disposables zijn onmisbaar voor elk restaurant of café. Bedruk ze met het logo van je bedrijf. Bedrukte bestekzakjes, servetten, bierviltjes, onderzetters, suikerzakjes, koffiebekers,  zijn ook een handig marketingmiddel om je bedrijf te promoten. Om duurzaam om te gaan met de groeiende afvalberg, hebben wij uiteraard ook veel herbruikbare oplossingen voor eerdergenoemde artikelen.

Bestekzakjes vanaf € 0,15
Servetten vanaf € 0,01

Veiligheidsschoenen

Ontdek onze selectie van schoenen, speciaal ontworpen voor professionals in de horeca en winkelomgevingen. Van slipbestendige schoenen die comfort bieden tijdens lange uren op de vloer tot stijlvolle modellen die een professionele uitstraling combineren met duurzaamheid. Stap met vertrouwen en stijl de werkdag tegemoet met onze collectie.

Tassen

Tassen zijn niet alleen handig om iets in te vervoeren, maar uiteraard ook hele geschikte reclamedragers. Omdat iedereen tegenwoordig zijn best doet om het plastic-afval terug te dringen, hebben wij hier ook hele duurzame oplossingen voor.

Biologisch katoen vanaf € 1,-
Gerecycled polyester vanaf € 1,-
Custom made vanaf € 4,-

In de dynamische wereld van horeca en de versbranche onderscheiden wij ons door complete oplossingen te bieden voor een unieke uitstraling. Of het nu gaat om een knusse sportkantine of een gerenommeerd sterrenrestaurant, wij leveren altijd met authenticiteit en een persoonlijke touch. Van lokale kruideniers om de hoek tot grote supermarktketens begrijpen wij het belang van een onderscheidende presentatie.

Ons Diverse Assortiment voor de Horeca en Versbranche

Ons uitgebreide assortiment omvat alles wat uw bedrijf nodig heeft. Van unieke (werk)kleding tot diverse gebruiksvoorwerpen, binnen- en buitenreclame, huisstijl drukwerk, disposables, glas- en aardewerk, bierviltjes, onderzetters. Tot aan tassen en diverse verpakkingsmaterialen. Elk product kan worden gepersonaliseerd met bedrukking, borduring of gravering van uw logo. Deze aanpasbaarheid maakt ze niet alleen geschikt voor promotionele doeleinden, maar ook voor intern gebruik. Waarbij wij begrijpen dat een unieke uitstraling en herkenbaarheid essentieel zijn voor effectieve klantenbinding.

In onze inzet voor duurzaamheid bieden wij tevens een scala aan herbruikbare oplossingen voor al onze producten. Hiermee dragen we actief bij aan het verminderen van de groeiende afvalberg, omdat wij geloven in verantwoordelijk ondernemen.

Een Eerste Indruk die Telt

Een eerste indruk is cruciaal, en daarom helpen wij u om die onuitwisbare indruk te maken op uw klanten. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen en onze uitgebreide catalogus verkennen. Ontdek wat wij nog meer te bieden hebben en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient, terwijl we samen streven naar een duurzame toekomst. Samen zetten we de toon voor een onderscheidende en verantwoorde onderneming, waarbij wij met trots onze expertise inzetten om uw unieke identiteit tot leven te brengen.

 

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op