Campagnes

De meeste non-profit organisaties moeten veel moeite doen voor leden- en fondsenwerving, of misschien zelfs wel om stemmen of zieltjes te winnen. Wij bieden daarvoor een breed scala promotie-artikelen, om uit te delen of misschien wel te verkopen.

Projecten

Goede-doelen organisaties die mooie projecten realiseren, maken hier vaak veel promotie omheen. Wij leveren veel verschillende items die hier zeer bruikbaar voor zouden kunnen zijn.

Non-profit organisaties

De meeste non-profit organisaties moeten veel moeite doen voor leden- en fondsenwerving. Of misschien zelfs wel om stemmen of zieltjes te winnen. Wij bieden daarvoor een breed scala promotie-artikelen. Om uit te delen of misschien wel te verkopen.

Omdat deze organisaties ook vaak met een beperkt budget te maken hebben, bieden wij natuurlijk ook zeer veel artikelen aan tegen bodemprijzen. Dit allemaal te bedrukken met een eigen logo of dat van één of meerdere sponsoren.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op