Campagnes

De meeste non-profit organisaties moeten veel moeite doen voor leden- en fondsenwerving, of misschien zelfs wel om stemmen of zieltjes te winnen. Wij bieden daarvoor een breed scala promotie-artikelen, om uit te delen of misschien wel te verkopen.

Projecten

Goede-doelen organisaties die mooie projecten realiseren, maken hier vaak veel promotie omheen. Wij leveren veel verschillende items die hier zeer bruikbaar voor zouden kunnen zijn.

Non-profit organisaties

Voor non-profit organisaties die zich richten op leden- en fondsenwerving, is Eigenlabel Merchandise de ideale partner. Bij deze belangrijke missie begrijpen wij dat organisaties vaak te maken hebben met beperkte financiële middelen. Ons bedrijf staat klaar om non-profit initiatieven te ondersteunen met een diverse selectie betaalbare promotie-artikelen.

Bij Eigenlabel Merchandise vinden we het essentieel om betaalbare oplossingen te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Ons ruime assortiment producten, geschikt voor verspreiding of verkoop tijdens wervingsinspanningen, is ontworpen om uw boodschap kracht bij te zetten. Of het nu gaat om het winnen van stemmen, het aantrekken van nieuwe leden, of het vergroten van de zichtbaarheid, wij hebben de geschikte artikelen voor elke behoefte.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom maakt Eigenlabel Merchandise het aanvragen van een offerte eenvoudig en snel. Neem een kijkje in onze catalogus voor een overzicht van onze mogelijkheden. Onze producten kunnen op maat worden bedrukt met uw logo of dat van uw sponsoren, waardoor uw merk opvalt en uw organisatie herkenbaar wordt.

Bij Eigenlabel Merchandise streven we naar een moeiteloze ervaring. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij uw wervingscampagnes kunnen versterken met betaalbare, kwalitatieve promotie-artikelen. Kies Eigenlabel Merchandise als uw partner in doeltreffende promotie voor non-profit organisaties en werk samen met ons aan het succes van uw missie.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op