Tampondruk is een essentiële techniek die we gebruiken voor het bedrukken van oneffen of gebogen oppervlakken, waar zeefdruk niet geschikt is. Deze methode is perfect voor diverse objecten, zoals drinkflessen, pennen en usb-sticks.

Hoe Werkt Tampondruk?

Bij tampondruk wordt gebruikgemaakt van een flexibele siliconenrubberen tampon, waarmee inkt vanuit een geëtst cliché op het oppervlak wordt gestempeld. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om zelfs in de kleinste hoekjes te drukken, ongeacht de vorm van het oppervlak.

Ook biedt het een hogere resolutie dan zeefdruk, waardoor een scherpe en heldere afbeelding ontstaat, vooral geschikt voor kleine kunststof oppervlakken zoals USB-sticks, pennen en sleutelhangers. Hierdoor blijven teksten perfect leesbaar, zelfs op kleine objecten.

Toepassingen van Tampondruk

Bij promotionele en industriële producten gebruiken wij deze techniek veel, met name bij grote oplages van verschillende relatiegeschenken. In sommige gevallen kiezen we voor tampondruk vanwege het beste resultaat, vooral bij producten met meerdere kleuren.

Ons assortiment omvat een breed scala aan items, zoals klokken, notitieboekjes, glazen, sleutelhangers, vouwkratten en winkelmandjes. Tampondruk wordt gekozen vanwege de bewezen kwaliteit en effectiviteit bij het bedrukken van deze items.

Voor meer informatie over onze diensten, vraag een offerte aan, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. We helpen u graag verder met al uw bedrukking behoeften.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op