We create the merchandise to promote your brand!

Eigenlabel Merchandise is gevestigd in Volendam en actief sinds 1999. In principe leveren wij alles waar op gedrukt of geprint kan of moet worden. Onze grootste kracht zit in de custom made producten. Maar uiteraard leveren wij ook uit voorraad vele verschillende originele relatiegeschenken. Trouwens niet alleen relatiegeschenken, maar eigenlijk álle denkbare promotie materiaal en merchandise. Wij gaan daarin voor maximale ontzorging. Van design tot productie en eventueel zelfs de distributie en fullfillment. Niet voor niets noemt men ons ook wel de ‘Meesters in Merkpromotie’.

Veelzijdigheid ten top

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk. Hierbij een globaal overzicht van onze manier van werken:

1. afspraak en offerte

Om een goed beeld te krijgen van je wensen en doelen nodigen wij je graag uit in onze geheel vernieuwde showroom in Volendam voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen onze ervaring graag beschikbaar om je goed te adviseren. Samen doen we inspiratie op en kijken we naar merchandise die voor jou van commerciële meerwaarde zal zijn!

2. Plan

Eigenlabel Merchandise werkt een helder plan en prijsopgave voor je uit. Bij hogere oplages werken wij zelfs enkele grafische impressies uit. Zo heb je direct een goed beeld van hoe jouw merchandise zou kunnen worden. Al je commerciële wensen worden zo meteen werkelijkheid!

3. Actie!

Wanneer alles is doorgesproken gaan onze merchandise professionals voor je aan de slag met alle ontwerpen en productie. Op de afgesproken datum en plaats leveren wij de merchandise. Indien gewenst in een maatwerk tas of verpakking. Eventueel kunnen wij ook de gehele distributie en/of fulfilment voor onze rekening nemen.

4. Nazorg

Ondanks al onze goede intenties, ruime ervaring en uitgebreide sampling kan het wel eens voorkomen dat een product niet volledig aan de verwachtingen voldoet. In dat geval doen wij er alles aan om de klacht op te lossen. In alle redelijkheid en zo snel mogelijk. Bij Eigenlabel Merchandise houden we van netjes en eerlijk zakendoen. Gewoon zoals het hoort.

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op