Relatiepakketten

Relatiepakketten, zomerpakketten of kerstpakketten zijn in alle soorten en maten te koop, maar Eigenlabel Merchandise doet het natuurlijk nét even anders als alle anderen. Wij stellen altijd de vragen; wat is je budget en aan wie ga je het cadeau pakket uitdelen? Aan de hand dáárvan komen we met een persoonlijk voorstel voor een fraai pakket. Altijd met gebruiksvoorwerpen voorzien van jouw bedrijfsnaam, logo en eventueel zelfs gepersonaliseerd per ontvanger. Wij bieden ook de mogelijkheid om etenswaren mee te leveren. Deze verpakken we vers op de dag van ontvangst. Eigenlabel Merchandise zorgt er altijd voor dat het pakket een schot in de roos is! Indien gewenst zorgen wij er zelfs voor dat ieder pakket persoonlijk wordt afgeleverd, met de post of per koerier. Wij optimaliseren de ontvangstbeleving!

Fulfillment

Als extra service voor onze klanten heeft Eigenlabel Merchandise ook een eigen fulfillment-service ontwikkeld. Voor klanten met een webshop kunnen wij de gehele voorraad beheren. Dit houdt in dat wij bestellingen verwerken, inpakken en versturen. Voor relaties die periodiek iets willen versturen naar verschillende ontvangers (denk aan zomerpakketten, relatiegeschenken, geschenkpakketten of kerstpakketten) bieden wij die service ook. U levert een lijst met adressen aan en wij doen de rest! Indien gewenst in een mooie gepersonaliseerde verpakking of juist in een discrete of duurzame verpakking. Alles is mogelijk. Wij werken met elke gewenste vervoerder. Als het snel en zeker moet worden afgeleverd schakelen wij een koerier in.

Relatiegeschenken of kerstpakketten zijn natuurlijk niet alleen leuk om te geven met kerst, maar ook op andere momenten in het jaar, zoals bijvoorbeeld met pasen of voor de zomervakantie. Ook hier maken wij graag een mooi voorstel voor u.

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

Picknickpakket

Het voorjaar is begonnen, de zomer komt er aan. Bij uitstek de tijd om er samen op uit te trekken, en bijvoorbeeld eens lekker te gaan picknicken. Dan komt dit pakket natuurlijk altijd goed van pas. Een handige rugzak, met koelvak en eet- en drinkgerei. Voeg daarbij een vochtbestendig picknickkleed, thermosfles, powerbank op zonne-energie, bluetooth-speakertje en natuurlijk wat lekkers. En het genieten kan beginnen! Uiteraard is alles naar wens te voorzien van logo’s of andere uitingen.

 

Fietspakket

Een mooie stimulans om je relaties wat meer te laten bewegen is misschien dit leuke fietspakket. Een handige fietstas gevuld diverse handige gebruiksartikelen voor onderweg. Zoals een powerbank op zonne-energie,  fiets-reparatiesetje, EHBO-kitje, bluetooth speakertje, thermosfles en wat lekkers voor onderweg. Wellicht een leuk pakket om cadeau te doen voor de naderende mei- of zomervakanties. Uiteraard naar wens te bedrukken.

 

 

Bbq pakkett

Ons BBQ Pakket is een prachtig cadeau voor de echte genieters van het buitenleven. Opbergschort met diverse BBQ-gereedschappen, temperatuurmeter, picknick-koeltas met eetgerei, bluetooth speaker, powerbank op zonne-energie, en natuurlijk diverse lekkere versnaperingen. Naar wens en budget aan te passen en uiteraard te bedrukken met naam of logo.

 

Luxe vispakket

Voor onze kerstpakketten bieden wij de mogelijkheid om etenswaren mee te leveren. Deze verpakken we vers op de dag van ontvangst. Meestal is het een schot in de roos om een luxe vispakket met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte makreel of hollandse garnalen, met een fles wijn of  champagne naar keuze weg te geven aan personeel of aan zakenrelaties. U kunt alles zelf alles naar wens samenstellen.

Wellness pakket

Voor een leuk kerstgeschenk of relatiegeschenk leveren wij ook diverse beauty- of wellnesspakketten. Laat iemand lekker verwennen en ontspannen met een mooie badjas, ritualspakket, een heerlijke fles champagne en gepersonaliseerde glazen bedrukt met naam of logo. Dit mooie cadeau kunt u natuurlijk geheel zelf samenstellen naar uw wensen om een mooie ontvangstbeleving te creëren.

Rituals pakket

Voor hem en haar leveren wij ook Rituals pakketten. Deze pakketten kun je het hele jaar door cadeau geven. Voor elk ritueel en elke gelegenheid is er een Rituals pakket ontworpen. Rituals pakketten zijn in verschillende maten en geuren verkrijgbaar. Verras en verwen je personeel, klanten of zakenrelaties met dit mooie cadeau.

Strandpakket

De zomer komt er weer aan. De zon gaat weer schijnen en iedereen gaat straks naar het strand of zwembad. Hoe leuk is het om je personeel of klanten een leuk zomerpakket te geven als blijk van waardering. Onze strandpakketten bevatten alle luxe die je wenst tijdens een zomerse dag. Een mooie strandhanddoek, een strandtas, een strandbal of spel kaarten. Uiteraard ook leuk voor op vakantie. U kunt het pakket zelfs samenstellen. Geheel gepersonaliseerd en bedrukt naar uw wensen.

Relatiepakket

Voor bedrijven stellen wij vaak een mooi relatiepakket samen, die ze weg geven aan hun personeel of aan zakenrelaties, met kerst of met de zomervakantie. Voor elk seizoen natuurlijk een geheel ander pakket. In de winter een prachtig kerstpakket met luxe visartikelen en een heerlijke fles champagne en zomers een mooi strandpakketten of Bbq-pakket. Alles is mogelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op