Relatiepakketten

Relatiepakketten, zomerpakketten of kerstpakketten zijn in alle soorten en maten te koop, maar Eigenlabel Merchandise doet het natuurlijk nét even anders als alle anderen. Wij stellen altijd de vragen; wat is je budget en aan wie ga je het cadeau pakket uitdelen? Aan de hand dáár van komen we met een persoonlijk voorstel voor een fraai pakket. Altijd met gebruiksvoorwerpen voorzien van jouw bedrijfsnaam, logo en eventueel zelfs gepersonaliseerd per ontvanger.

Wij bieden ook de mogelijkheid om etenswaren mee te leveren. Deze verpakken we vers op de dag van ontvangst. Eigenlabel Merchandise zorgt er altijd voor dat het pakket een schot in de roos is! Indien gewenst zorgen wij er zelfs voor dat ieder pakket persoonlijk wordt afgeleverd, met de post of per koerier. Wij optimaliseren de ontvangstbeleving!

Fulfillment voor relatiepakketten

Als extra service voor onze klanten heeft Eigenlabel Merchandise ook een eigen fulfillment-service ontwikkeld. Voor klanten met een webshop kunnen wij de gehele voorraad beheren. Dit houdt in dat wij bestellingen verwerken, inpakken en versturen. Voor relaties die periodiek iets willen versturen naar verschillende ontvangers (denk aan zomerpakketten, relatiegeschenken, geschenkpakketten of kerstpakketten) bieden wij die service ook. U levert een lijst met adressen aan en wij doen de rest! Indien gewenst in een mooie gepersonaliseerde verpakking of juist in een discrete of duurzame verpakking. Alles is mogelijk. Wij werken met elke gewenste vervoerder. Als het snel en zeker moet worden afgeleverd schakelen wij een koerier in.

Relatiegeschenken of kerstpakketten zijn natuurlijk niet alleen leuk om te geven met kerst, maar ook op andere momenten in het jaar, zoals bijvoorbeeld met pasen of voor de zomervakantie. Ook hier maken wij graag een mooi voorstel voor u.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

Zomerpakketten

Van oudsher is het eind van het jaar het moment waarop geschenkenpakketten worden uitgedeeld aan personeel en relaties. Maar waarom niet aan het begin van het voorjaar, of in de zomer, als de vakanties beginnen? Voor iedere gelegenheid en elk budget geven wij u het hele jaar door de gelegenheid om goed uit te pakken.

 

Kerstpakketten

Voor zowel personeel als relaties verzorgen wij voor u prachtige luxe geschenkenpakketten, met daarin verschillende items voorzien van naam of logo, en verse etenswaar. Aan de hand van uw persoonlijke budget en wensen op maat samengesteld, en desgewenst bezorgd op plek en tijdstip naar keuze.

 

 

Relatiepakketten

Er zijn veel gelegenheden te bedenken waarbij een leuk kadopakket weggegeven zou kunnen worden. Bij aanschaf van een huis of nieuwe auto, als welkomstpakket voor een nieuwe collega, of bij een lidmaatschap van de sportschool of sauna. Voor al die momenten stellen wij het geschikte pakketje voor u samen.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op