Kerstpakketten

Voor zowel personeel als relaties verzorgen wij voor u prachtige luxe geschenkenpakketten, met daarin verschillende items voorzien van naam of logo, en verse etenswaar. Aan de hand van uw persoonlijke budget en wensen op maat samengesteld, en desgewenst bezorgd op plek en tijdstip naar keuze.

Een kerstpakket is al verkrijgbaar vanaf € 35,-

 

Geschenkpakketten

Er zijn veel gelegenheden te bedenken waarbij een leuk cadeaupakket weggegeven zou kunnen worden. Bij aanschaf van een huis of nieuwe auto, als welkomstpakket voor een nieuwe collega, of bij een lidmaatschap van de sportschool of sauna. Voor al die momenten stellen wij het geschikte pakketje voor u samen.

Een relatiepakket is al verkrijgbaar vanaf € 20,-

Rituals

Bij Eigenlabel Merchandise zijn we verheugd om een exclusieve selectie van Rituals-producten te voeren. Rituals, bekend om hun luxe verzorgingsproducten en sfeerartikelen, vormt een stijlvolle toevoeging aan elk pakket dat we aanbieden. Bovendien biedt Rituals ook hun eigen samengestelde pakketten, perfect voor diegenen die een complete ervaring van welzijn en ontspanning zoeken. Of je nu een speciaal cadeau wilt samenstellen of kiest voor een kant-en-klaar Rituals-pakket, bij Eigenlabel Merchandise vind je de verfijnde essentie van dit prestigieuze merk.

Zomerpakketten

Van oudsher is het eind van het jaar het moment waarop geschenkenpakketten worden uitgedeeld aan personeel en relaties. Maar waarom niet aan het begin van het voorjaar, of in de zomer, als de vakanties beginnen? Voor iedere gelegenheid en elk budget geven wij u het hele jaar door de gelegenheid om goed uit te pakken.

Een zomerpakket is al verkrijgbaar vanaf € 35,-

 

 

Reispaketten

In het vliegtuig mag je tegenwoordig alleen nog maar kleine flesjes vloeistof meenemen, en dan bij voorkeur in een transparante verpakking. Wij hebben hier een heel leuk klein reispakketje voor, welke geheel in eigen stijl gepersonaliseerd kan worden. Transparant toilettasje, flesjes douchefris, shampoo, bodylotion, tubetje zonnebrand, eventueel aangevuld met deodorant en tandenborstel. Uitermate praktisch en dus heel leuk om weg te geven aan klanten en relaties.

Al verkrijgbaar vanaf € 8,-

Relatiepakketten

 

Persoonlijke Relatiepakketten van Eigenlabel Merchandise
In een wereld vol gestandaardiseerde geschenken valt Eigenlabel Merchandise op. Allereerst, of het nu gaat om dankbaarheid uiten tijdens kerst, het vieren van de zomerzon, of een speciale gelegenheid zoals Pasen, wij hebben het perfecte relatiepakket voor jou.

 

Waarom kiezen voor Eigenlabel Merchandise?

  • Op Maat Gemaakt: Ten eerste bieden wij unieke geschenkpakketten. Geef ons je budget en doelgroep, en vervolgens komen we met een op maat gemaakt voorstel. Wij geloven dat geschenken je merkidentiteit weerspiegelen. Daarom integreren we je bedrijfsnaam, logo en, indien gewenst, een persoonlijke boodschap.
  • Vers en Kwalitatief: Kies je voor etenswaren? Dan garanderen we versheid. Ze worden verpakt op de dag van verzending.
  • Bezorgopties op Maat: Daarnaast bieden wij diverse bezorgopties. Wil je een persoonlijke touch of heb je de efficiëntie van post- of koeriersdiensten nodig? Hoe dan ook, wij regelen het.

Fulfilment Diensten: Laat het aan ons over

Bovendien gaat Eigenlabel Merchandise verder dan alleen geschenken. Met onze fulfilment-service beheren we de voorraad voor webshopeigenaren. Van orderverwerking tot verzending, uiteindelijk zorgen we dat alles soepel verloopt. Dus, of je nu regelmatig relatiegeschenken of kerstpakketten wilt versturen, wij regelen het van A tot Z.

Het Hele Jaar Door Geschenkideeën
Relatiegeschenken zijn niet beperkt tot kerst. Er zijn tal van gelegenheden gedurende het jaar waar een attent gebaar een wereld van verschil kan maken. Van Pasen tot de zomervakantie, wij staan klaar om je te helpen indruk te maken.

Nieuwsgierig naar onze uitgebreide aanbod? Bekijk onze catalogus voor inspiratie. Of vraag direct een offerte aan om je unieke geschenkervaring te beginnen.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op