Pennen en potloden

Pennen en potloden zijn al heel lang een veel gebruikt promotiemiddel en bijna altijd gemaakt van plastic of metaal. Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren om kunststoffen te produceren op basis van bamboe, suikerriet , kurk of andere biologisch afbreekbare materialen en ook zijn er steeds meer fabrikanten die dit plastic volledig circulair kunnen produceren. Deze materialen zijn meestal ook een stuk duurzamer in de productie.

Pennen vanaf  € 0,30
Potloden vanaf € 0,10

Tassen

Sinds enkele jaren zijn de bekende plastic tasjes uit het straatbeeld aan het verdwijnen. Als alternatief bieden wij vele verschillende modellen tassen en tasjes die gemaakt zijn van bijvoorbeeld papier, biologisch katoen of gerecycled polyester. Die bedrukt worden met watergedragen inkten welke uiteraard een veel langere levensduur hebben dan weggooitasjes.

Papier vanaf € 0,25
Biologisch katoen vanaf € 1,-
Gerecycled polyester vanaf € 1,-
Custom made vanaf € 4,-

Sleutelhangers

Bijna iedereen heeft een leuke of nuttige sleutelhanger aan zijn sleutelbos hangen, meestal met een naam of logo er op. Meestal metaal of kunststof, maar tegenwoordig steeds vaker van duurzame materialen gemaakt. Hout en kurk zijn dat ook fraai te graveren, waardoor er geen inkt nodig is om je logo of naam er op te plaatsen. Indien gewenst en vanaf relatief lage aantallen kunnen we elke eigen vorm creëren.

Vanaf € 0,35

Notitieboekjes en memoblaadjes

Schrijf- en notitieboekjes kunnen ook duurzamer dan je zou verwachten. Een kaft van kurk, uiteraard 100% gerecycled papier, of zelfs uitwisbare en dus herschrijfbare pagina’s. Leverbaar in vele formaten en uitvoeringen.

Notitieboekjes vanaf € 0,40 
Memoblaadjes vanaf € 0,35 

Duurzame producten

Wij bieden een breed scala aan duurzame producten. In deze tijden is iedereen veel bewuster bezig met de wereld om ons heen. Bovendien is duurzaam meestal het toverwoord. Zo probeert iedereen op hun eigen manier daar een steentje aan bij te dragen. Alle kleine beetjes helpen daarbij natuurlijk.

Denk daarbij aan kleding en tassen van biologisch katoen of gerecycled polyester. Maar bijvoorbeeld ook eventuele bedrukkingen. Met watergedragen inkt en pennen die biologisch afbreekbaar zijn. Doordat ze geproduceerd zijn van bijvoorbeeld bamboe. Of op basis van suikerriet.

Steeds meer producten worden ook gefabriceerd binnen Europa. Ook zelf hier in Nederland. Op deze manier plaatsen wij een veel minder zware CO2-footprint bij het transport van de producten. Bovendien zijn verpakkingsmaterialen die we gebruiken altijd volledig recyclebaar. En waar mogelijk ook al gemaakt van gerecyclede materialen.

Deze “groene” producten vind je terug in onze catalogus. Wij houden altijd rekening met eventuele wensen hieromtrent  bij de aanvraag en ontwikkeling van custom producties. Onze verschillende fabrikanten hebben hier allemaal zo hun eigen specialismes.

Duurzaam is vaak iets duurder. Maar die relatief lage extra kosten wegen natuurlijk nooit op tegen een beter milieu. En leefomgeving voor de toekomst.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op