Pennen en potloden

Pennen en potloden zijn al heel lang een veel gebruikt promotiemiddel en bijna altijd gemaakt van plastic of metaal. Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren om kunststoffen te produceren op basis van bamboe, suikerriet , kurk of andere biologisch afbreekbare materialen en ook zijn er steeds meer fabrikanten die dit plastic volledig circulair kunnen produceren. Deze materialen zijn meestal ook een stuk duurzamer in de productie.

Pennen vanaf  € 0,30
Potloden vanaf € 0,10

Tassen

Sinds enkele jaren zijn de bekende plastic tasjes uit het straatbeeld aan het verdwijnen. Als alternatief bieden wij vele verschillende modellen tassen en tasjes die gemaakt zijn van bijvoorbeeld papier, biologisch katoen of gerecycled polyester. Die bedrukt worden met watergedragen inkten welke uiteraard een veel langere levensduur hebben dan weggooitasjes.

Papier vanaf € 0,25
Biologisch katoen vanaf € 1,-
Gerecycled polyester vanaf € 1,-
Custom made vanaf € 4,-

Sleutelhangers

Bijna iedereen heeft een leuke of nuttige sleutelhanger aan zijn sleutelbos hangen, meestal met een naam of logo er op. Meestal metaal of kunststof, maar tegenwoordig steeds vaker van duurzame materialen gemaakt. Hout en kurk zijn dat ook fraai te graveren, waardoor er geen inkt nodig is om je logo of naam er op te plaatsen. Indien gewenst en vanaf relatief lage aantallen kunnen we elke eigen vorm creëren.

Vanaf € 0,35

Notitieboekjes en memoblaadjes

Schrijf- en notitieboekjes kunnen ook duurzamer dan je zou verwachten. Een kaft van kurk, uiteraard 100% gerecycled papier, of zelfs uitwisbare en dus herschrijfbare pagina’s. Leverbaar in vele formaten en uitvoeringen.

Notitieboekjes vanaf € 0,40 
Memoblaadjes vanaf € 0,35 

Duurzame producten

Welkom bij onze uitgebreide collectie duurzame producten, waar stijl en verantwoordelijkheid samenkomen. In een tijd waarin milieubewustzijn centraal staat, bieden wij een breed scala aan ethisch verantwoorde items die niet alleen jouw levensstijl weerspiegelen. Maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Elk product is doordrenkt met duurzaamheid en we streven ernaar op diverse manieren een positieve impact te hebben.

Duurzame producten Mode en Accessoires: Stijlvol en Ecologisch Verantwoord

Ontdek onze ecologische mode en accessoires, variërend van kleding en tassen vervaardigd uit biologisch katoen of gerecycled polyester tot milieuvriendelijke bedrukkingen met watergedragen inkt. Onze collectie bevat ook biologisch afbreekbare pennen, gemaakt van materialen zoals bamboe of suikerriet. Waardoor we niet alleen stijlvolle producten aanbieden, maar ook bijdragen aan het verminderen van de plasticafvalberg.

Lokaal en Europees Geproduceerd: Duurzame producten Dichtbij Huis

Een belangrijk aspect van onze duurzaamheidsinspanningen is de lokale en Europese productie van onze goederen, inclusief Nederland. Door de productie dichter bij huis te brengen, verminderen we niet alleen de CO2-uitstoot tijdens het transport, maar ondersteunen we ook lokale economieën en gemeenschappen.

Op Maat Gemaakte Duurzaamheid: Unieke Groene Oplossingen

Ontdek ons assortiment groene producten in de catalogus en realiseer je dat duurzaamheid geen compromis betekent voor individualiteit. Bij de ontwikkeling van op maat gemaakte producten houden we rekening met jouw specifieke wensen, ondersteund door onze diverse fabrikanten met hun eigen specialismen, waardoor elk product uniek is en aansluit op jouw behoeften.

Duurzaamheid met Overweging: Investeer in Groenere Toekomst

Hoewel duurzaamheid soms een iets hoger prijskaartje heeft, geloven wij dat deze investering in een groenere toekomst van onschatbare waarde is. De bescheiden extra kosten wegen op tegen de voordelen voor het milieu en de toekomstige leefomgeving. Kies voor duurzaamheid met overweging en draag bij aan een positieve verandering.

Voor meer informatie en een offerte op maat, neem gerust contact met ons op. Verken onze catalogus en ontdek hoe onze duurzame producten een positieve bijdrage kunnen leveren aan een groenere wereld.

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op