Koffiekopjes met bakje

Op kantoor, in de sport- of bedrijfskantine, thuis of in de horeca; een kopje koffie wordt overal geschonken, dus waarom niet in een kopje met je eigen logo er op? Van Espresso tot Latte Macchiatto, zelfs voor elke sóórt koffie hebben wij verschillende modellen in het assortiment.

Met bedrukking al leverbaar vanaf €3.50

Mokken

Keramisch, kunststof, RVS, dubbelwandig geïsoleerd; mokken zijn in vele verschillende soorten leverbaar. Uiteraard ook op diverse manieren te voorzien van de gewenste decoratie. Desgewenst ook gepersonaliseerd, zodat eenieder zijn echte persoonlijke mok heeft om uit te drinken.

Met bedrukking al leverbaar vanaf €3.50

 

Theeglazen

Een echte theeliefhebber drinkt zijn of haar thee uit een glas, en dan liefst dubbelwandig om de thee lekker lang warm te houden. Wij hebben vele verschillende modellen theeglazen in ons assortiment, vele ook met een bijpassend schoteltje om het theezakje op te laten uitlekken. Allen te voorzien bedrukking of gravering, al vanaf enkele stuks.

Gegraveerd al leverbaar vanaf € 2,-

 

Glazen

Voor bier, wijn, thee, cocktails, shotjes, melk, longdrinks, frisdrank; we leveren alle denkbare soorten glazen met uw logo.

Drinkglazen kunnen wij op verschillende manieren decoreren, zowel gedrukt in één of meerdere kleuren, als gegraveerd. Uiteraard zijn beide opties vaatwasser-bestendig.

Gegraveerd al leverbaar vanaf € 2,-

Glas- en aardewerk

Glas- en aardewerk is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Iedereen maakt dagelijks meerdere malen gebruik van drinkglazen, mokken en borden. Bij bijna elke maaltijd, tussendoortje of koffiepauze.

De overheid wil het gebruik van wegwerpbekertjes en -flesjes drastisch terugdringen. Door kopjes, mokken en drinkglazen te gebruiken bij de koffie of drank-automaten in de bedrijfskantine is een goede oplossing hiervoor.

Bekijk ons zeer brede assortiment koffiemokken, drinkglazen en herbruikbare drinkbekers. Deze zijn uiteraard allemaal te voorzien van naam of logo. En zijn zelfs naar wens te personaliseren, zodat eenieder elke keer zijn eigen mok of glas gebruikt. Daardoor kan iedereen ook zelf verantwoordelijk gehouden worden voor het opruimen en afwassen van de eigen vaat.

Voor horeca en de (bedrijfs-)kantine zorgt het voor een extra stukje professionele uitstraling naar de gasten toe. Als alles op de tafel in één stijl gepresenteerd wordt, met een subtiel maar wel duidelijk aanwezig bedrijfslogo. En het veelvuldige gebruik in deze omgeving vraagt natuurlijk ook om uitstekende kwaliteit.  Die hoge kwaliteit waarborgen wij!

Als relatiegeschenk of onderdeel van een geschenkenpakket, geeft een glas of mok met (bedrijfs-)logo een blijvende herinnering. Daar zal normaal gesproken nog heel lang dankbaar gebruik van gemaakt worden. Voor de ontvanger is het natuurlijk nóg leuker, als het glas of de mok ook nog eens gepersonaliseerd met de eigen naam. Dat geeft ook nog eens blijk van het feit, dat er écht persoonlijke aandacht is geschonken aan het cadeau.

Bekijk ons uitgebreide aanbod glas -en aardewerk of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een een offerte of bezoek onze showroom.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op