VI

Marketingstrategieën bedacht door bureaus, maar de echte opvallende vormgeving komt van Eigenlabel Merchandise. Raak jouw doelgroep met unieke giveaways en merchandise, waarbij wij putten uit jarenlange ervaring en een breed scala aan opties. Zelfs bij kleine aantallen realiseren wij op maat gemaakte producties.

Kleine voetbalpakjes VI vanaf € 3,50
Koffiemok vanaf € 3,50
Waterglazen vanaf € 3,–
Kopje en bakje vanaf € 6,–
Telefoonhoesje vanaf € 1,–
Papieren bekers vanaf € 0,01

Marketingbureaus

Bij marketingbureaus draait het allemaal om het bedenken van pakkende concepten om een merk of bedrijf effectief te promoten. Het ontwikkelen en vormgeven van deze concepten vereist expertise en ervaring, en dat is precies waar Eigenlabel Merchandise in uitblinkt. Onze ontwerpers streven altijd naar originaliteit, hoewel het in de praktijk soms een uitdaging kan zijn. Gelukkig gaan wij bijna altijd een stapje verder dan de gemiddelde producent, waardoor we zelfs de meest ‘out of the box’ ontwerpen van marketeers kunnen realiseren. Het resultaat? Een uniek eindproduct dat onze klanten meer dan tevreden stelt.

Bij Eigenlabel Merchandise begrijpen we dat originaliteit en uitvoerbaarheid hand in hand moeten gaan. Daarom zetten wij ons specialisme en ervaring in om zelfs de meest gedurfde ontwerpen tot leven te brengen. Onze toewijding aan het overtreffen van verwachtingen maakt ons een betrouwbare partner voor marketingprofessionals die streven naar unieke en opvallende promotiematerialen.

Wil je meer weten over wat Eigenlabel Merchandise voor jouw marketingcampagne kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ben je nieuwsgierig naar ons uitgebreide aanbod? Neem gerust een kijkje in onze catalogus voor een overzicht van de mogelijkheden.

Bij Eigenlabel Merchandise geloven we dat de samenwerking met marketingbureaus meer is dan alleen het leveren van producten. Het is het creëren van een partnership waarbij wij jouw visie omzetten in tastbare, op maat gemaakte merchandise. Ontdek de meerwaarde van samenwerken met Eigenlabel Merchandise en laat ons jouw marketingconcepten naar nieuwe hoogten tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw ideeën tot leven kunnen brengen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan unieke en succesvolle marketingcampagnes.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op