VI

Marketingbureaus bedenken uw campagne. EL Merchandise geeft hem vorm! Maak je campagne écht opvallend met unieke give aways of andere merchandise die jouw doelgroep in de kern raken. Marketingbureaus zijn altijd op zoek naar het gouden reclame-ei. Eigenlabel Merchandise zorgt ervoor dat jouw marketingcampagnes de volle potentie benutten. Wij putten daarvoor uit jarenlange ervaring en tienduizenden keuze opties. Custom producties realiseren wij vaak al vanaf relatief lage aantallen.

Kleine voetbalpakjes VI vanaf € 3,50
Koffiemok vanaf € 3,50
Waterglazen vanaf € 3,–
Kopje en bakje vanaf € 6,–
Telefoonhoesje vanaf € 1,–
Papieren bekers vanaf € 0,01

Marketingbureaus

Marketingbureaus verzinnen een concept, om een merk of bedrijf te promoten. Het concept vervolgens vormgeven. Dáár komt het specialisme en de ervaring van Eigenlabel Merchandise om de hoek kijken. Ontwerpers proberen natuurlijk altijd zo origineel mogelijk te zijn met hun concepten, maar originaliteit is in de praktijk niet altijd even makkelijk uitvoerbaar. Gelukkig kunnen wij bijna altijd net dat stapje verder zetten dan de gemiddelde producent. Waardoor het “out of the box” bedachte ontwerp van de marketeer, tóch uitgevoerd kan worden. Met als resultaat een uniek eindproduct en uiteraard een zeer tevreden klant.

Voor meer informatie vraag een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op