Ontdek de Duurzame Kracht van Zeefdrukken

Ontdek de duurzame en veelzijdige wereld van zeefdrukken. Zeefdrukken is een uitstekende keuze voor het bedrukken van bijna alle textielsoorten, van T-shirts tot sweaters en polo’s. Het is een ambachtelijk proces dat al jaren bestaat en zich kenmerkt door zijn duurzaamheid en slijtvastheid.

Bij het zeefdrukken maken we gebruik van een zeefdrukraam, waarop we een lichtgevoelige emulsie aanbrengen. Hierop drukken we het ontwerp, waarna belichting ervoor zorgt dat het sjabloon ontstaat. Voor ontwerpen met meerdere kleuren gebruiken we verschillende ramen. Het proces vergt kennis van materialen en ervaring, iets waarover wij ruimschoots beschikken.

Inkt en Speciale Effecten

We bieden verschillende soorten inkt aan, waaronder plastisol en waterbasisinkt. Plastisol staat bekend om zijn goede dekking en duurzaamheid, terwijl waterbasisinkt een milieuvriendelijkere optie is. We kunnen ook speciale effecten realiseren, zoals zilver, goud, puff, fluor of glow-in-the-dark.

De keuze van textiel is essentieel. Hoewel de meeste textielsoorten geschikt zijn, zijn er uitzonderingen zoals fleece-kleding of producten met een losse voering. In dat geval adviseren we borduren of transferdruk.

Prijzen en Mogelijkheden

Prijzen voor zeefdrukken variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal kleuren, de oplage en het type kledingstuk. Hogere oplagen drukken de prijs, en de keuze van het kledingstuk speelt ook een rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zeefdrukken? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar we u graag verschillende voorbeelden tonen. Samen vinden we de beste oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op