WAAROM KIEZEN VOOR PUFF ZEEFDRUK?

Puff zeefdruk is een bijzondere druktechniek die we toepassen op dezelfde wijze als de traditionele zeefdruk, maar met een speciale ‘schuimende’ inkt. Hierdoor krijgt de bedrukking een opvallend 3D-effect, waardoor het ontwerp extra opvalt.

Het gebruik van ervan biedt de mogelijkheid om reliëf te creëren in de bedrukking. Waardoor specifieke delen van het ontwerp extra aandacht krijgen. Met deze creatieve techniek kunnen ontwerpers hun verbeelding de vrije loop laten.

De inkt die we gebruiken is Plastisol, vermengd met een puff-additief of schuimend component. Wanneer we deze inkt verwarmen, zet deze uit, waardoor het reliëf ontstaat. Na het aanbrengen van de zeefdruk wordt de bedrukking blootgesteld aan warmte, waarbij de puff inkt rijst tijdens het droogproces.

Voor welk kledingstuk kun je puff zeefdruk gebruiken?

Puff zeefdruk biedt een scala aan mogelijkheden voor het bedrukken van verschillende kledingstukken en accessoires, waaronder T-shirts, hoodies, truien, polo’s, tote bags en nog veel meer. Het is een van de meest veelzijdige druktechnieken die kan worden toegepast op vrijwel alle textielsoorten, met enkele uitzonderingen zoals textiel met lange vezels. Het succes van een puff zeefdruk hangt ook af van de warmtebestendigheid van de stof. Als je twijfelt over de geschiktheid van een specifieke stof voor deze druktechniek, staan we klaar om te helpen. Ons team adviseert graag over de juiste stofkeuze en het meest geschikte kledingstuk voor jouw project.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor je project. Neem contact met ons op en we stellen graag een offerte op maat voor je op. Als je onze drukkwaliteit in persoon wilt ervaren en onze producten wilt bekijken, ben je van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen we je verschillende voorbeelden laten zien en alle mogelijkheden bespreken. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op