Wij hebben een uitgebreide selectie  van badges, patches en emblemen om jouw (werk-)kleding te voorzien van een onderscheidende en persoonlijke uitstraling. Al decennia lang zijn deze accessoires een essentieel onderdeel van uniformen, bedrijfskleding en promotiemateriaal. Bij ons vind je een breed scala aan opties, elk met zijn eigen unieke kenmerken en toepassingen.

Geborduurde badges

Onze geborduurde badges stralen klasse en verfijning uit, waardoor ze perfect zijn voor formele uniformen en exclusieve evenementen. Met de precisie van het borduurwerk kunnen we gedetailleerde logo’s en ontwerpen tot leven brengen op stoffen van de hoogste kwaliteit.

Geweven badges

Voor ontwerpen die nog complexer zijn en een subtielere afwerking vereisen, bieden onze geweven badges een uitstekende oplossing. Door gebruik te maken van fijne garens en geavanceerde weeftechnieken kunnen we zelfs de kleinste details nauwkeurig reproduceren. Wat resulteert in een verfijnde en professionele uitstraling.

Soft PVC patches

Als je op zoek bent naar een meer sportieve en dynamische uitstraling, zijn onze soft PVC patches de ideale keuze. Met levendige kleuren en een duurzame constructie voegen deze patches een jeugdige energie toe aan jullie kledingstukken.  Waardoor ze perfect zijn voor teamsporten, buitenevenementen en casual wear.

Gesublimeerde badges

Voor afbeeldingen die echt tot leven moeten komen, bieden onze gesublimeerde badges een ongeëvenaarde mogelijkheid voor fullcolor designs. Met behulp van geavanceerde druktechnieken kunnen we levensechte afbeeldingen en patronen creëren die opvallen en indruk maken, zelfs op de meest complexe stoffen.

Wij begrijpen dat personalisatie vaak een integraal onderdeel is van jullie merkidentiteit. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan badges, patches en emblemen, maar kunnen we ze ook naar wens op jullie kledingstukken, beanies of caps aanbrengen in ons eigen atelier. Of je nu op zoek bent naar een uniforme uitstraling voor jullie team of op maat gemaakte merchandise voor jullie winkel, wij staan klaar om aan jullie behoeften te voldoen.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om jullie kledingstukken te verrijken met onze hoogwaardige badges, patches en emblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze collectie online. We kijken ernaar uit om samen met jullie een unieke en onderscheidende uitstraling te creëren voor jullie merk.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op