Elke aanvraag die wij via mail of welk kanaal dan ook ontvangen, nemen wij even serieus in behandeling. Zo ook deze hele mooie aanvraag van Voetbal International (VI), welke wij op een doodgewone doordeweekse middag via mail mochten ontvangen.

Het was een zeer uitgebreide aanvraag, voor een hele collectie merchandise, voorzien van een toch wel lastige bedrukking. De meeste aangevraagde items moesten namelijk bedrukt met een schuine streep, van rand tot rand, of van naad tot naad. En dat is niet altijd even simpel te realiseren.

Toch stuurde ik een offerte voor álle aangevraagde items, inclusief die lastige bedrukking. Na een paar weken niets te hebben vernomen, kreeg ik toen toch een mail met de vraag, of het mogelijk zou zijn om bedrukte samples aan te leveren. “Ja hoor dat is voor de meeste artikelen wel mogelijk, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. In dit geval wel een paar honderd euro.”

Antwoord: “Geen probleem, die kosten mogen worden doorbelast.” Bij zo’n antwoord weet je in elk geval, dat de klant wél serieus is.

Omdat, zoals ik eerder al vertelde, de meeste bedrukking niet heel simpel waren, en de aanvraag ook nog eens in de drukste periode van het jaar was gedaan, ging er best even een tijdje over die sampleproductie heen. Gelukkig had de klant geen haast, dat is ook wel eens fijn, in onze branche is het meestal het tegenovergestelde. Maar uiteindelijk had ik toch een hele mooie sampleserie gereed, en werd er een vervolg-afspraak ingepland, bij ons in de showroom in Volendam.

Bij het zien van de samples waren mijn bezoekers gelijk overtuigd. Uiteraard moesten we de uiteindelijke prijzen nog even overeenkomen, maar dat was nog een formaliteit. Na afloop van het gesprek vroeg ik nog, of ik de enige was bij ze deze aanvraag hadden neergelegd, of dat er nog meer gegadigden waren. Als reactie daarop kreeg ik het volgende antwoord:

“Wij hebben zelfs zeer veel leveranciers gemaild met deze aanvraag. Maar jullie waren de enige die terug kwamen met een complete offerte, laat staan de gehele set bedrukte samples.”

Sindsdien is VI een zeer gewaardeerde én tevreden klant, waar we al een aantal mooie projecten voor hebben mogen realiseren.

Meer cases

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op