NKT Theaterschool Purmerend is al jaren een gewaardeerde klant van ons. Rondom hun jaarlijkse eind-musical mogen wij altijd al een leuke gadget of T-shirt maken. Welke aan de cast en/of het publiek werden uitgedeeld. Het afgelopen jaar zijn we begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe merchandise-lijn.

Voor de meest recente musical “ik word een ster!” mochten wij verschillende T-shirts maken, welke op het podium werden gedragen door de leerlingen in verschillende leeftijdscategorieën. Deze T-shirts waren ook onderdeel van de costumering van het verhaal, waarin ook een beetje verteld wordt over het reilen en zeilen van het NKT, en hoe de leerlingen met elkaar omgaan, in hun jarenlange opleiding om van hun hobby misschien ook hun werk te kunnen gaan maken, en in de toekomst misschien een Ster te worden.

Daarnaast hebben we een mooi collegejacket gemaakt, met een custom-made silicone-patch op de borst, en ook fraaie sokken in een volledig eigen ontwerp. Deze jackets werden rondom de musical verkocht, en hebben wij “on demand” geproduceerd en gelijk naar de betreffende klant verstuurd, zodat de school geen voorraadrisico hoeft te lopen, en er verder ook bijna helemaal geen omkijken naar heeft gehad. Volledige ontzorging dus.

Voor komend najaar zijn wij al weer volop aan het brainstormen welke items we stap voor stap gaan toevoegen aan deze lijn, zodat we bij de komende musical wellicht weer één of enkele mooie nieuwe producten kunnen aanbieden. De kaartverkoop voor deze nieuwe musical is trouwens al begonnen, te bestellen via de online kassa van Theater De Purmaryn in Purmerend!

 

 

Meer cases

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op