Wat zijn de mogelijkheden van DTG printing?

DTG printing, ook wel bekend als Direct-to-Garment printing, is een druktechniek waarbij we textiel bedrukken met een gespecialiseerde inkjettechnologie. Onze milieuvriendelijke inkten, GOTS-gecertificeerd, werken perfect met diverse (organische) katoensoorten. Onze DTG-printers zijn uitgerust met speciale paletten die de kledingstukken op hun plaats houden.  Waarna de printer de inkt rechtstreeks op het textiel spuit via verschillende printkoppen. Na het printen worden de ontwerpen gefixeerd met behulp van een droogtunnel. Kleding bedrukken was nog nooit zo eenvoudig.

Direct-to-Garment printing, oftewel DTG printing, is een baanbrekende druktechniek die de wereld van textielbedrukking heeft getransformeerd. Met DTG drukken we het ontwerp direct op het kledingstuk met gespecialiseerde inkjetprinters. Deze printers brengen met precisie inkten op waterbasis rechtstreeks op de stof aan, wat resulteert in levendige afdrukken met rijke kleuren en fijne details. Deze techniek is ideaal voor complexe ontwerpen, fotorealistische afbeeldingen en kleurovergangen, waardoor elk kledingstuk een unieke uitstraling krijgt.

Wat zijn de voordelen van DTG printing?

DTG onderscheidt zich van andere druktechnieken door zijn vermogen om kleine oplages te produceren zonder hoge opstartkosten. Daarom is het perfect voor gepersonaliseerde kleding, unieke designs en fotorealistische prints. Dankzij de hoge resolutie en kleurechtheid worden zelfs complexe ontwerpen met precisie gereproduceerd, waardoor elk kledingstuk een meesterwerk op zich wordt.

Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke DTG-printing en onze verantwoorde inkten? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze duurzame textieloplossingen. Samen kunnen we een positieve impact maken op het milieu en streven naar een groenere toekomst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat of om een offerte aan te vragen.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 25 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op