Bedrijven

Wij verzorgen de volledige uitstraling  voor álle bedrijven. Van éénmanszaak tot multinational. Altijd authentiek en met een persoonlijke touch. We ontwikkelen en leveren unieke relatiegeschenken, promotie- en reclame-artikelen en (bedrijfs-)kleding.  Die we uiteraard voorzien van een bedrukking, borduring of gravering met logo. Perfect inzetbaar als commerciële attentie voor beurzen en evenementen óf om cadeau te doen aan personeel of relaties. Maar natuurlijk ook voor gebruik binnen het bedrijf.

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

 

Huisstijl

Wij ontwerpen, drukken en bewaken alles rondom uw huisstijl. Folders, flyers, visitekaartjes, maar ook alle overige drukwerk en gebruiksvoorwerpen die aan bepaalde uitstraling moeten voldoen.

Stickers

Stickers worden voor vele verschillende doelen gebruikt. Om die reden hebben wij ook vele verschillende kwaliteiten leverbaar. Losse stickers, op vel of op rol, beschrijfbaar of watervast. Als het moet plakken, kunnen wij het produceren.

Tassen

Tassen zijn niet alleen handig om iets in te vervoeren, maar uiteraard ook hele geschikte reclamedragers. Omdat iedereen tegenwoordig zijn best doet om het plastic-afval terug te dringen, hebben wij hier ook hele duurzame oplossingen voor.

Merkpromotie

De promotie van je “merk” bestaat niet alleen uit relatiegeschenken, maar is veel breder dan dat. Vele voorwerpen die ook dagelijks worden gebruikt, kunnen je naam of logo dragen. Denk bijvoorbeeld aan kleding en accessoires, caps, tassen, sportartikelen, kantoorartikelen, etc. etc.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op