Bedrijfskleding

Werkkleding moet onderscheidend, comfortabel, functioneel maar óók mooi zijn. Eigenlabel Merchandise heeft haar wortels in de kledingbranche.  En wij leveren al tientallen jaren maatwerk aan alle denkbare branches.  Voor bouwvakkers of klussers. Maar ook voor winkels en de horeca.  Wij weten waar we op moeten letten en zorgen ervoor dat jouw bedrijfskleding op een positieve manier opvalt!

Duurzaam

Wij leveren ook volledig duurzame bedrijfskleding. Alle werkkleding wordt uiteraard naar wens voorzien van uw logo. Bedrukt of geborduurd. Als u geinteresseerd bent. Zijn kleding voor alle weertypes en omstandigheden zijn hier te vinden.

Onze mooie collectie sterke en stoere werkkleding voor de échte Pro, is van het merk Dassy

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan en bent u nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben neem gerust eens een kijkje in onze catalogus.

 

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is ook voor de health- en beautysector een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Wij hebben een zeer compleet assortiment beschikbaar, wat zowel bedrukt als geborduurd kan worden naar wens.

Bedrijfskleding

In de bakkerij en horeca is het vooral belangrijk dat de gekozen werkkleding comfortabel, maar tegelijkertijd niet te warm is. T-shirts, sloven en schorten en ook werkbroeken hebben wij in ruime keuze voor deze branche.

Bedrijfskleding

Ook in winkels is bedrijfskleding met een eigen uitstraling belangrijk voor de herkenbaarheid. Overhemden, schorten, polo’s en bodywarmers worden vaak voorzien van een eigen logo.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze veelzijdigheid zorgt voor een enorme diversiteit in tevreden klanten. Hierbij kun je denken aan: bedrijven uit elke denkbare branche, artiesten, bands, influencers en sportclubs. Samen vinden we de items die jouw merk en boodschap écht commercieel versterken. Altijd op basis van budget en wensen. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij het meest belangrijk.

  • Méér dan 20 jaar ervaringactief sinds 1999
  • One-stop-shoppingwij verzorgen design, productie én distributie
  • Unieke productenmeer dan 30.000 producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle leveringspoedservice is de standaard
  • Duurzaamruime keuze in duurzame promotieartikelen
  • Betrouwbaaraltijd 100% klanttevredenheidsgarantie

Voor wie

Bekijk overzicht

Sample, brochure of advies!

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, stellen wij items samen die volledig passen binnen de ‘look and feel’ van de betreffende persoon of organisatie. Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies, onze brochure of sample!

Neem contact op